Erzurum’un kicks boks başarısı

Erzurum’un kicks boks başarısı

Van Spor 24.02.2025 11:56:35 0
Erzurum’un kicks boks başarısı
Tarih: 24.02.2025 11:56 Güncelleme: 24.02.2025 11:56
Milli takım ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Antrenörü Emre Şahin ile antrenörler Sibel Pirioğlu ve Vedat Ağyürek yönetiminde Eskişehir’de yapılan Okul Sporları Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na katılan Dadaş sporcular iki Türkiye şampiyonluğu, bir ikincilik bir de üçüncülük derecesi kazandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları 2024-2025 sezonu Kick Boks Türkiye Şampiyonası Eskişehir’de yapıldı.
19-23 Şubat 2025 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Okul Sporları Minikler ve Yıldızlar Kick Boks Türkiye Şampiyonasına Erzurum Kick Boks takımı 10 sporcu 3Antenör ile katıldı.
Milli takım ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Antrenörü Emre Şahin ile antrenörler Sibel Pirioğlu ve Vedat Ağyürek nezaretinde tatamiye çıkan Dadaş sporcular iki Türkiye şampiyonluğu, bir ikincilik bir de üçüncülük derecesi kazandı.
Enes Atmaca 37 kiloda Yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken, Nazlıcan Yavuç 32 kiloda yıldızlarda Türkiye şampiyonu olan bir diğer sporcu oldu. Emir Yiğit Çoraplı 47 kiloda minikler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Utku Görkem Yağar ise yıldızlar da üçüncü olma başarısı oldu.
Aynı zamanda Kick Boks Milli takım antrenörü olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Antrenörü Emre Şahin, elde ettikleri başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirterek sporcuları tebrik etti.
Şahin, "Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Levent Çakmur, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız, Mehmet Sekmen, Erzurumspor Başkanımız Ahmet Dal, Spor Hizmetleri Müdürümüz Erdoğan Dönmez, Kick boks il temsilcimiz Mesut Abuşoğlu ile bizlere dua eden sevenlerimize sonsuz teşekkür ederiz" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: erzurum’un kicks boks başarısı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ