Erzurumspor FK Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Erzurumspor FK Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Van Spor 31.08.2022 19:06:39 0
Erzurumspor FK Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Tarih: 31.08.2022 19:06 Güncelleme: 31.08.2022 19:06
Spor Toto 1. Lig’de 3 haftada aldığı 3 beraberlikte sadece 3 puan toplayan Erzurumspor FK hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde yaptığı antrenman ile Tuzlaspor maçına hazırlanan mavi-beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcuların sayısının fazla olması teknik heyeti düşündürüyor.
Teknik Direktör Muzaffer Bilazer basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, “Üçüncü haftayı geride bıraktık. 3 beraberlik ve 3 puanımız var. En kötü altı puan alabilirdik diye düşünüyorum. Mağlup olmadık ancak galip de gelemedik. İstediğimiz ideal 11’le sahaya çıkamadık. Dördüncü maç hem kart hem de sakatlıklar yüzünden yine eksik olacağız. Genç oyuncularımızla devam edeceğiz. İnşallah Tuzla maçından sonraki periyotta; bay haftası var. Keçiören maçından itibaren istediğimiz ideal kadromuzu bulacağız. Bu arada transfer durumu olursa kadro derinliği anlamında iyi olur. Bir yıldır takıma transfer katamadık. Sezon başında 10 oyuncu kaybettik. Mevkisi itibarıyla bu ligin yine en önemli oyuncular yine bizde. Bu takım ligde çok daha iyi bir yere gelebilir. Uzun bir maraton” diye konuştu.

"Bu takımın transfere ihtiyacı olduğu çok açık"
Transfer tahtasının kapalı olduğunu anımsatan Bilazer, “Bu takımın transfere ihtiyacı olduğu çok açık. Sezon başı itibariyle kiralık oyuncuların dönüşü bize bir esneklik şansı tanıdı. Alt yapıdan oyuncularımız potansiyeli olan oyuncularımız var. Onları doğru zamanda kullanmak önemli. Mevcut şartlarda en yüksek verimi elde etmek için gerekli planlamaları da yapmaya çaba sarf ediyoruz. 36 haftalık periyotta kadro derinliğine ihtiyacımız var. Bazı krizler bazı oyuncular için de fırsat olabilir” diye konuştu.

Eren Tozlu: "Ne kadar güçlü bir kadroya sahip olduğumuz ortada"
Erzurumspor FK kaptanı Eren Tozlu ise açıklamasında, “3 maçta 3 beraberlik aldık. 3 maçımızı da kazanabilirdik. Güçlü takımlarla oynadık. Ne kadar güçlü bir kadroya sahip olduğumuz ortada. Oynadığımız maçların temposuna bakıldığı zaman kötünün iyi diyebiliriz. Tuzla maçına kazanmak çıkacağız” dedi.
Eren Tozlu, Samsunspor maçındaki penaltı pozisyonu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Var sisteminden kaynaklanan bur durum. Topa tam vuracağım yerde Celil topla arama ayağımı sokunca topa vuramadım. Bariz penaltı. Görüntü algı yanılması. Yüzde 100 penaltı” dedi.
Eren Tozlu, takımda iyi bir ortam bulunduğunu da ifade ederek, “Geçtiğimiz yılda çok iyi bir ortamımız vardı. Birlikteliğimiz devam ediyor. Karakterli bir oyuncu topluluğu var. Bu ortamı bozacak bir oyuncu profili yok. Genç arkadaşlarımız da var. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Bizde genç oyuncularımıza elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ