Erzurum’dan Gazze’ye gönül köprüsü

Erzurum’dan Gazze’ye gönül köprüsü

Genel 6.06.2024 09:53:50 0
Erzurum’dan Gazze’ye gönül köprüsü
Tarih: 06.06.2024 09:53
Erzurum’da Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)’ projesi çerçevesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Yakutiye Kent Meydanı’nda bir araya gelen öğrenciler; yıl boyunca emek verdikleri resim, robotik kodlama, tablo gibi çalışmalarını sergilediler.
’Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)’ sergisinde, ilçedeki okullar ve özellikle imam hatip öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar beğeniye sunuldu. Davetlilere ayrıca Türk ve Filistin bayraklarının yer aldığı kefiye desenli atkılarla halk oyunları gösterisi de sunuldu. Sergide Gazze’ye olan destek ve dayanışma bir kez daha dile getirildi.
Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, burada elde edilecek gelirin tamamının Gazze’ye bağışlanacağını ifade ederken, "Öğrencilerimiz bir yıllık emeklerini ortaya koydu. Buradaki çalışmalar daha çok değerlerimizi ifade ediyor. Hem de duyarlılıkları gelişmiş oluyor. Paylaşmanın en güzel örneğini ve duruşunu sergileyen öğrenci ve katkısı olan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem