Erzurum’da kıskandıran sünnet töreni

Erzurum’da kıskandıran sünnet töreni

Genel 9.09.2022 12:07:34 0
Erzurum’da kıskandıran sünnet töreni
Tarih: 09.09.2022 12:07 Güncelleme: 09.09.2022 12:07
Erzurum’da devlet korumasındaki çocuklar için düzenlenen sünnet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Koruma altındaki çocuklar Vali Okay Memiş ve diğer protokolün makam araçlarıyla düzenlenen konvoy da şehir turu attı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Nenehatun Çocuk Evleri Sitesinde gerçekleştirilen sünnet programında 6 çocuk sünnet ettirildi. Gönüllerince eğlenen çocuklar için düzenlenen konvoya motosikletli Yunus timleri ve Off-road kulübü üyeleri de destek verdi.
Vali Okay Memiş sünnet olacak çocuklarla birlikte pasta kesimi yaptı, onlara çeşitli hediyeler verdi. Törende sünnet olacak çocuklara gönüllü anneler tarafından kına yakıldı.
Programa, Erzurum Valisi Okay Memiş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İlker Şimşek ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İzzet Ersoy ve STK temsilcileri katıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş yaptığı açıklamada, “Bir baba konumunda olarak çocuklarımızın sünnet düğününde, başta sayın valim olmak üzere, Erzurum olarak bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu çocuklarımız devletimizin itinayla büyüttüğü, özellikle devlet büyüklerimizin yakinen takip ettiği, bizimde çocuklarımızla olmaktan çok mutlu olduğumuz güzel bir görevi yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.
Erzurum Valisi Okay Memiş de “An güzel, en görkemli sünnet konvoyunu yaptık. Planlı, programlı, kurallara uygun, trafiği de çok aksatmadan çok güzel bir konvoy yaptık. Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz. Onların her zaman yanlarında olacağız, bütün evlatlarımızın, çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağız. Onların sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlayacağız. Onların eğitim faaliyetlerini sonuna kadar takip edeceğiz ve topluma hazır bireyler olmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ