Erzurum’da 23 Nisan coşkusu piknikle taçlandı

Erzurum’da 23 Nisan coşkusu piknikle taçlandı

Genel 26.04.2025 09:52:46 0
Erzurum’da 23 Nisan coşkusu piknikle taçlandı
Tarih: 26.04.2025 09:52 Güncelleme: 26.04.2025 09:52
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Borsa İstanbul İnönü İlkokulu tarafından düzenlenen büyük bir piknik etkinliğiyle adeta bir şenlik havasında kutlandı. Erzurum Teknik Üniversitesi piknik alanında gerçekleştirilen organizasyon, katılım ve coşkusuyla yılın en dikkat çekici okul etkinliklerinden biri olarak kayıtlara geçti.
23 Nisan’da yapılması planlanan bu etkinlik hava muhalefeti nedeniyle 24 Nisan’a ertelenmesine rağmen bayram havasında coşkuyla gerçekleşti.
Okul Müdürü Bülent Akdemir’in öncülüğünde hayata geçirilen etkinliğe, tam bin 20 öğrenci, 400 veli ve okulun tamamını oluşturan öğretmen kadrosu katıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan halk otobüsleri ile ulaşımları sağlanan öğrenciler ve veliler, gün boyu unutulmaz anlar yaşadı.
Bayram gibi bayram: Oyun, eğlence, birlik ve coşku
Etkinlik alanında çocuklar; çuval yarışı, kaşıkta yumurta taşıma ve mandal asma gibi eğlenceli yarışmalarda kıyasıya mücadele ederken, ortaya neşe dolu renkli görüntüler çıktı. Yarışmaların her anı kahkahalar ve alkışlarla doldu.
Veliler ise müzik eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Okul öğretmenleri hem etkinliğin koordinasyonunda aktif rol aldı hem de gönüllü olarak hazırladıkları yemek servisiyle organizasyona renk kattı. Eğlenceyi taçlandıran ise profesyonel bir müzisyen, solist ve iki palyaço oldu. Tüm bu unsurlar, bayramın gerçek ruhunu yaşattı.
Öğrenci ve velileri bu organizasyonun her yıl yapılmasını istedi
Etkinliğin sonunda, öğrenci ve veliler organizasyondan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu yıl geleneksel 2’ncisi yapılan bu anlamlı buluşmanın tekraren her yıl yapılasını istediklerini bizzat Okul Müdürü Bülent Akdemir’e ilettiler. Müdür Akdemir ise bu büyük ilgi ve mutluluğun kendileri için en büyük motivasyon olduğunu vurguladı.
Bu yılki 23 Nisan organizasyonu, yalnızca bir okul etkinliği olmanın ötesine geçerek; katılım, birliktelik ve coşkunun örnek bir yansıması oldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ