Sanat aşkı engel tanımadı

Erzurum GSİM Palandöken Gençlik Merkezi özel öğrencisi olan Senanur Çelebi’nin filografi Sergisi açıldı. Tekerlekli sandalyeye mahkum kadının sanat aşkı engel tanımazken, çalışmaları alkış aldı.

Yerel 24.11.2021 15:26:01 0
Sanat aşkı engel tanımadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.11.2021 15:26

Erzurum GSİM Palandöken Gençlik Merkezi özel öğrencisi olan Senanur Çelebi’nin filografi Sergisi açıldı. Tekerlekli sandalyeye mahkum kadının sanat aşkı engel tanımazken, çalışmaları alkış aldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi’nde ‘özel öğrenci’ olarak bilinen ve yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tekerlekli sandalye ile hayatını sürdüren Senanur Çelebi, filografi sergisi açtı. Genç kadının sergisi büyük beğeni topladı. Palandöken Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen filografi sergisinin açılışına Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sağlam, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Aydın, Palandöken İl Palandöken Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yaşar Elen, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz, Aziziye Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Kumbasar, KYK Eğitim Şube Müdürü İbrahim Şimşek, Tapu Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Okumuş, Palandöken Halk Eğitim Müdürü Erdal Yavilioğlu ile diğer davetliler katıldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Palandöken Gençlik Merkezi El Sanatlar Kulübümüzde eğitim alan özel öğrencimiz olan Senanur Çelebi’nin hazırlamış olduğu filografi sergisini açmaktan gurur duyuyoruz. Kendisine azminden ve fedakârlığından ötürü kutluyoruz” dedi.

Senanur Çelebi’nin doğum günün de 24 Kasım olmasından dolayı sergi salonunda pasta kesildi ve kendisine hediye takdim edildi. Palandöken Gençlik Merkezi Eğitmenlerinden Esra Yılmaz’ın öncülüğünde sıfırdan başlayıp 8 ay eğitim alan özel öğrenci Senanur Çelebi’nin yapmış olduğu filografiler davetliler tarafından oldukça beğenildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Cumhuriyet coşkusu sporla buluştu


Van Spor

Erzurumspor FK: "Kulübümüzün tüm kritik maçlarının bağımsız bir kurulca incelenmesini istiyoruz"


Van Spor

Tunceli’de kano yarışları renkli görüntüler oluşturdu


Van Spor

Spor yöneticiliği programı, Sporak tarafından akredite edildi


Van Spor

TFF'nin Hakem Krizi Kararı: Yabancı Hakem Yerine, Yerli ve Ahlaklı Hakemlik Vurgusu


Van Spor

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ