Sağlık Bilimleri Fakültesi ilk öğrencileriyle yeni döneme merhaba dedi

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ilk oryantasyon (uyum) programını düzenledi.

Yerel 30.09.2021 15:15:35 0
Sağlık Bilimleri Fakültesi ilk öğrencileriyle yeni döneme merhaba dedi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.09.2021 15:15

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ilk oryantasyon (uyum) programını düzenledi.

İlk kez öğrenci aldığı 2021-2022 Akademik Yılı’nın oryantasyon programını düzenleyen Sağlık Bilimleri Fakültesi, Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Elanur Yılmaz Karabulutlu ve çok sayıda akademik personel ile öğrencilerin katılımıyla yeni döneme başladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu, evrensel değerler ışığında toplumsal sorunlara duyarlı, araştıran ve analitik düşünen sağlık personelleri yetiştirmek amacıyla eğitim verdiklerini belirterek, “Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak ilk öğrencilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi sürecinin ardından yüz yüze eğitimle yeni döneme başlıyor olmanın da ayrıca sevinci içerisindeyiz. Siz değerli öğrencilerimiz için en iyisini yapmak üzere yoğun bir şekilde çaba sarf ediyoruz. Sizler de yeni bir eğitim-öğretim sürecine başlıyorsunuz. İleride kendinize ailenize, ülkenize ve dünyaya karşı sorumluluğu olan hemşire ve diyetisyenler olarak çok önemli görevler üstleneceksiniz. Bu süreçte yolunuzu aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın. Hem lisans sürecinde hem de mezun olduktan sonra daima yanınızda olacağımızı unutmayın. Bu vesileyle 2021-2022 Akademik Yılı’nın hepimize hayırlı olmasını diliyor, başarı dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

“Öğrencilerimize Çok Yönlü Bir Eğitim Sunuyoruz”

Dekan Karabulutlu’nun ardından kürsüye çıkan Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, ETÜ’ye kayıt yaptırarak Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin ilk öğrencileri olma şansını elde eden öğrencileri tebrik ederek yeni eğitim-öğretim döneminin kendileri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu süreçte öğrencileri sadece akademik eğitimin değil aynı zamanda sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerle dolu bir üniversite hayatının beklediğini söyleyen Rektör Çakmak, “Hem nitelikli akademik kadrosu hem de sunduğu gelişmiş imkanlarla öğrencilerini donanımlı bireyler olarak mezun eden ETÜ, kütüphane imkanları, kulüp faaliyetleri, yabancı dil eğitimleri ve sosyal olanakların bol olduğu yaşam merkezleri ile öğrencilerini her yönden besleyen imkanlar sunuyor. Özellikle son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte sağlık sektörü de bu geçiş sürecine entegre olmayı sürdürüyor. Buna uyum sağlayan üniversitemiz kendisini sürekli yenileyip geliştirerek çağa ayak uyduracak çalışmalar yapmanıza zemin hazırlıyor. Sizlerin de hem üniversitemizin sunmuş olduğu imkanlardan azami ölçüde istifade etmenizi arzuluyor, hem de güncel gelişmeleri yakından takip etmenizi gönülden istiyorum. Bu duygularla yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunuyor, sağlık ve başarı diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

Yüksekova’da "Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap yarışması" heyecanı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ