‘Palandöken Yüzme Yarışları’ nefes kesti

Erzurum’da düzenlenen ‘Palandöken Yüzme Yarışları’ nefes kesti. Ferdi sporcuların yanı sıra Gençlik Spor Kulübü yüzücüleri dereceye girebilmek ve madalya kazanmak için kıyasıya yarıştı.

Yerel 26.10.2021 10:24:19 0
‘Palandöken Yüzme Yarışları’ nefes kesti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.10.2021 10:24

Erzurum’da düzenlenen ‘Palandöken Yüzme Yarışları’ nefes kesti. Ferdi sporcuların yanı sıra Gençlik Spor Kulübü yüzücüleri dereceye girebilmek ve madalya kazanmak için kıyasıya yarıştı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Palandöken Yüzme Yarışları’ nefes kesen yarışlara sahne oldu.

Palandöken İlçesindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tam olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen yüzme müsabakalarına Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Kategorisinde 100’e yakın sporcu katıldı. Çok sayıda veli ile yüzme severlerin izlediği yarışlarda sporcular dereceye girmek ve madalya kazanmak için kıyasıya yarıştı. Uzun bir pandemi sürecinin ardından Erzurum’da ilk kez yüzme branşında resmi bir müsabaka düzenlendi. 25 dolayında hakemin görev yaptığı yüzme müsabakalarında sporcular madalya için kulaç attı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de yarışmaları izledi.

Palandöken İlçesinde bulunan GSİM Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen yarışlarda ilk üçe giren sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, İl Temsilcisi Umut Furkan Aknar, Tesis Amiri Cevdet Uluç ile diğer davetliler tarafından verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, dünya ve Avrupa’nın en gözde yüksek irtifa merkezi olan tam olimpik yüzme havuzunda bu kez Erzurumlu sporcuların dereceye girmek için kulaç attıklarının altını çizerek, “Yarışlara katılan tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. Çocuklarını spora gönderen ve ellerinden tutarak yüzme havuzumuza getiren tüm velilerimize teşekkür ediyorum. İl Temsilcimiz Umut Furkan Aknar ile hakem arkadaşlarımızı da yarışların başarılı ve sorunsuz geçmesindeki gayretlerinden ötürü kutluyorum” dedi.

Erzurum Yüzme İl Temsilcisi Umut Furkan Aknar da kendilerine bu müsabakaların yapılmasında destek veren GSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'e Dev Talip! Bonservis Bedeli 150 Milyon Euro


Van Spor

Nesine 2.Lig Yeni Malatyaspor: 0- Arkent Arnavutköy Belediyesi FK: 0


Van Spor

Muş’ta voleybol aday hakem kursu başladı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 1 - Ankaraspor: 2


Van Spor

12 Bingölspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor


Van Spor

Uluslararası bocce şampiyonası öncesi Elazığ’a çifte gurur


Van Spor

Yeşilyurtspor-Hacettepe maçını Murat Durgutoğlu yönetecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ