Erzurum polisinden örnek davranış

Erzurum polisinden örnek davranış

Genel 6.10.2025 09:18:16 0
Erzurum polisinden örnek davranış
Tarih: 06.10.2025 09:18 Güncelleme: 06.10.2025 09:18
Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde aidiyet duygusunu pekiştirmek için örnek bir uygulama başlatıldı. Lisans mezunu polisler, teşkilat çalışanlarının çocuklarına derslerinde destek olacak.
"Çocuklar bizim geleceğimiz, biz bize yeteriz" projesi kapsamında, Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelin çocukları, mesai saatleri dışında gönüllü polis ve eğitim fakültesi mezunu personel tarafından takviye ders alacak. Proje kapsamında polisler çocuklara sınavlara hazırlık için destek verecek. Lisans mezunu gönüllü polisler, mezuniyet branşlarına göre; Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih ve Coğrafya derslerinde eğitimler verecek.

Mesai saatleri dışında ders verecekler
Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve eşi Erzurum Polis Eşleri Derneği Fahri Başkanı Aynur Karaburun’un öncülüğünde hayata geçirilen projeye ilk etapta 18 emniyet çalışanı çocuğu katıldı. Projede gönüllü öğretmenlik yapacak olan polisler, farklı öğrenim grubundaki öğrencilere derslerinde destek olacak. Çoğu Eğitim Fakültesi mezunu polislerden gönüllülük esasıyla yapılan seçmeler sonrası ilk dersler de başladı. Proje ile katılımcılar, ihtiyaç duydukları derslerde mesai saatleri dışında gönüllü polis ve eğitim fakültesi mezunu personelle bir araya gelerek takviye eğitim alacak. Erzurum Valiliği’nin desteğiyle temin edilen kaynak kitaplar da çocukların eğitimine katkı sağlayacak.

"Dış kaynağa ihtiyaç olmayacak"
Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun, çalışanların çocuklarının eğitimine destek olmak için yola çıktıklarını belirterek, "Bu elbette bir başlangıç. Bizim bu projedeki hedefimiz çocuklarımıza destek olmak ve birliğimizi daha da güçlendirmek. Bu proje sayesinde hem teşkilat içindeki dayanışmayı güçlendireceğiz hem de çocuklarımıza akademik başarıları açısından katkı sağlamış olacağız. Herhangi bir dış kaynağa ihtiyaç duymadan, kendi imkânlarımızla sürdüreceğimiz bir çalışmadı" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: erzurum polisinden örnek davranış
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Milli badmintoncular Erçetin ve İnci’den Guwahati Masters’ta bronz madalya


Van Spor

Siverek Belediyesi, Ağrı kadın futbolcularının konaklama masraflarını üstlendi


Van Spor

Yeni Malatyaspor sahaya 7 oyuncu ile çıktı, maç oynanmadı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da bahis soruşturmasından 10 futbolcu ceza aldı


Van Spor

Galatasaray, Samsunspor'u Osimhen ile Fırtınalı Maçta 3-2 Devirdi! Liderlik Peşinde!


Van Spor

Yeşilyurtspor-Silifke Belediye Spor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ