Erzurum İstanbul ile "Kardeş Borsa Protokolü" imzaladı

Erzurum İstanbul ile "Kardeş Borsa Protokolü" imzaladı

Eğitim 22.07.2025 09:20:47 0
Erzurum İstanbul ile
Tarih: 22.07.2025 09:20 Güncelleme: 22.07.2025 09:20
"Dünyanın Başkenti İstanbul ile Doğunun Başkenti Erzurum "arasında "Kardeş Borsa Protokolü" imzalandı.
İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz ile Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral tarafından "Kardeş Borsa Protokolü" imzalanarak hayata geçirildi. İmzalanan protokol çerçevesinde ; borsa faaliyetleri başta olmak üzere ticaret , tarım ve hayvancılık alanlarında müşterek projeler gerçekleştirilmesi, karşılıklı iletişimin güçlendirilmesi, hizmet standartlarının artırılması, ortak toplantı ve faaliyetler düzenlenmesi, iş birliği sayesinde daha kapsamlı projeler ve çalışmaların hayata geçirilmesi hedeflenmekte, ayrıca, sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket edilmesi amaçlanıyor.
İstanbul Ticaret Borsası Hizmet Binasında gerçekleştirilen " Kardeş Borsa " Protokol imza törenine, İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral , İstanbul Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap, Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yavuz Güney, İstanbul Ticaret Borsası Genel Sekreteri İbrahim Eroğlu, Erzurum Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Avukat Sevil İlhan katıldı.
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, "İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz ile karşılıklı bilgi ve tecrübe alışverişini arttırmak, borsalarımızın gelişimine katkı sağlayacak ortak projeler yürütmek ve hizmet kalitesine katma değer oluşturmak amacıyla "Kardeş Borsa" Protokolü imzaladık. Her iki şehrimize ve borsalarımıza da hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Gerçekleştirilen protokol çerçevesinde ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral , İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz’a üzerinde Erzurum Ticaret Borsası yazılı Erzurum bakır işlemeli ibrik ile Coğrafi İşaretli gümüş işlemeli Oltu taşı tesbih takdim etti. İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz ise Oral’a önceden kütüphane olarak kullanılan tarihi İstanbul Ticaret Borsası Hizmet binasının 1776 yılındaki " Hamid-i Evvel Kütüphanesi"nin resmi ile metal plaka üzerine basılmış Tarihi İstanbul Borsasının Ana kapısı (Cümle Kapısı) plaketini takdim etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

Futbol Dünyasını Sarsan İddia: Aydınus'tan MHK ve Hakem Kardeşler İçin Bomba Açıklamalar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ