Erzurum GSİM spor salonlarında tatlı antrenman

Erzurum GSİM spor salonlarında tatlı antrenman

Van Spor 6.11.2025 10:23:20 0
Erzurum GSİM spor salonlarında tatlı antrenman
Tarih: 06.11.2025 10:23 Güncelleme: 06.11.2025 10:23
Erzurum GSİM spor salonlarında en tatlı antrenman günlerine sahne oldu. Yakutiye, Aziziye ve Palandöken Spor Salonlarında antrenman yapan sporculara baklava ikram edildi. Baklavadan tadan sporcu ve antrenörler, "Tatlı yiyelim tatlı koşalım" yorumlarını yaparak tatlı jest için Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez’e teşekkür etti.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bir farkındalığa daha imza attı. GSİM bu gün eş zamanlı olarak üç merkez ilçede spor yapan sporculara eş zamanlı olarak tatlı bir jest yaptı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerindeki spor salonlarında eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikle sporculara tatlı ikramında bulundu.
Çakmur ve Dönmez selam ve tatlı gönderdi
Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez’in selamlarını ileten spor uzmanları ve tesis amirleri, antrenmanlarını sürdüren sporcularla bir araya gelerek onlara baklava ikram etti. Farkındalık oluşturan bir etkinlikte sporcular moral kazanırken, antrenmana ve maçlara yüksek motivasyonla hazırlandılar.
Sporcularımıza en tatlı takdir
Erzurum GSİM olarak tatlı bir farkındalığa imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, "Sporcularımız bizim için sadece başarı kaynağı değil, aynı zamanda gençliğimizin enerjisini ve disiplinini temsil ediyorlar. Onların yanında olmak, küçük bir ikramla da olsa emeklerini takdir ettiğimizi göstermek istedik. Erzurum’da sporun her branşında, her yaş grubunda aynı heyecanı yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.
Erzurum Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez de, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur’u ilgi ve destekleri sayesinde sporda aylardır bir numara olduklarının altını çizerek, "Onursal başkanımız Levent Çakmur’a sonsuz teşekkürler" dedi.
Sporcular mutlu oldu
GSİM’nin jesti karşısında sporcular mutluluklarını dile getirdi. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, benzer etkinliklerle sporcuların motivasyonunu artırmayı ve tesislerde aile sıcaklığını hissettirmeyi hedefliyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ