Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane’den tabiplerden TTB’ye tepki

Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane’den tabiplerden TTB’ye tepki

Genel 11.07.2024 09:49:21 0
Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane’den tabiplerden TTB’ye tepki
Tarih: 11.07.2024 09:49 Güncelleme: 11.07.2024 09:49
Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Furkan Soner Taş, TTB Merkez Konseyi Türk Hekimlerini temsil etmeyen bir azınlık olduğunu ifade etti.
Doktor Taş, Türk Tabipleri Birliği Merkez konseyinin geçtiğimiz günlerde skandal bir açıklamaya daha imza attığını belirterek, “Bahsi geçen konu üzere Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası olarak açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. TTB Merkez Konseyi Türk Hekimlerini temsil etmeyen bir azınlıktır. Öteden beri eli kanlı terör örgütü ile el ele kol kola gezen bu grubun Türk Hekimlerini temsil etmesi mümkün değildir. Meslek Örgütü kanunundaki bir eksiklik bu grubun Merkez Konseyde olmasına sebebiyet vermektedir. Mevcut Merkez Konsey Başkanı Alpay Azap ile TSK’ne iftira atan Şebnem Korur Fincanı arasındaki tek fark 3-4 cm boy farkıdır. Bunun dışında fikirleri de zikirleri de eylemleri de birebir aynıdır.” şeklinde konuştu.
“TTB Merkez Konseyinin yaptığı açıklamayı kınıyoruz“
Kendini bu aziz milletin bir parçası olarak göremeyen, Türk Milletinin hasmı olan bütün çevrelerle iş tutan TTB Merkez Konseyinin Türk Hekimlerini arada bir muhatap alan tüm açıklamalarının yok hükmünde olduğunu belirten Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Furkan Soner Taş, “ BTÖ maşalarının, Gazi Mustafa Kemal’in adını anmaktan korkanların “güven zedeleyici” ve “yansızlık” şeklindeki söylemleri samimiyetsizlik ifadeleridir. Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası olarak TTB Merkez Konseyinin yaptığı açıklamayı kınıyoruz. Bu tür açıklamaları marifet sayan TTB Merkez Konseyine karşı mücadelemiz sürecektir. Bozkurt Türk’ün simgesidir. Türk Hekimleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz.” sözündeki güven esasına uygun olarak devletine ve milletine hizmet vermektedir ve bunu hiçbir şer odağının bozmasına müsaade etmeyecektir.” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ