Erzincanlı öğrencilerden Verimli köyüne dostluk köprüsü

Erzincanlı öğrencilerden Verimli köyüne dostluk köprüsü

Eğitim 22.11.2025 09:54:22 0
Erzincanlı öğrencilerden Verimli köyüne dostluk köprüsü
Tarih: 22.11.2025 09:54 Güncelleme: 22.11.2025 09:54
Erzincan Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Ortaokulu öğrencileri, "Oyun Arkadaşım Sensin" projesi kapsamında Çayırlı ilçesine bağlı Verimli köyü İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek zeka oyunları ile kışlık mont ve bot hediyeleri ulaştırdı.
Öğretmenleriyle birlikte yaklaşık 130 kilometrelik yolculuğun ardından köye ulaşan öğrenciler, hem hazırladıkları zeka oyunlarını tanıttı hem de köydeki yaşıtlarının yaşamını yakından görme fırsatı buldu. Etkinlikler boyunca iki okulun öğrencileri birlikte oyunlar oynayarak eğlenceli zaman geçirdi ve yeni dostluklar kurdu.
Ziyarete katılan öğrenciler, projeye dair memnuniyetlerini belirtti. İkranur Güney, köy deneyiminin kendisi için çok değerli olduğunu ifade ederken; Muhammed Furkan Ayvalı, oyunlarını arkadaşlarına anlatmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ecrin Bozoğlu, köy yaşamını keşfetmenin eğlenceli olduğunu belirtirken, Ömer Aksu ise hayvanlarla iç içe bir ortamda bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini aktardı.
Verimli köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden Cemile Aksu da misafir öğrencilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, "Bize getirdikleri oyunlar ve hediyeler için teşekkür ederiz. Çok güzel bir gün geçirdik" dedi.
Projenin öğrencilerin talebiyle şekillendiğini belirten Matematik Öğretmeni Ramazan Beydili, çalışmanın amacının çocukların empati kurmasını sağlamak, paylaşmanın değerini yaşayarak öğretmek ve köy yaşamını tanımalarına katkıda bulunmak olduğunu aktardı.
Okul Müdürü Bilgehan Kılıç ise projenin sevgi, saygı, empati ve paylaşım gibi temel değerler üzerine kurulduğunu ifade ederek, "Erzincan ile Çayırlı arasında bir gönül ve değer köprüsü kurduk" dedi.
"Oyun Arkadaşım Sensin" projesi, şehir ve köy okulu öğrencilerini bir araya getirerek dostluk, dayanışma ve değer eğitimi açısından örnek bir model oluşturdu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ