Erzincan’da şehit ailesiyle yeşil vatan için ağaç diktiler

Erzincan’da şehit ailesiyle yeşil vatan için ağaç diktiler

Genel 11.04.2025 10:04:56 0
Erzincan’da şehit ailesiyle yeşil vatan için ağaç diktiler
Tarih: 11.04.2025 10:04
Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak Beldesinde şehit Murat Bayram’ın ailesi ile birlikte fidan diktiler.
Üzümlü’nün Altınbaşak Beldesi’nde Şehit Murat Bayram İlkokul ve Ortaokulu’nda fidan dikimi gerçekleştirildi. Ağaç dikim etkinliğine Üzümlü Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Üzümlü Belediye Başkanı Lütfi Yakut, Altınbaşak Belediye Başkanı Engin Deniz, şehit Murat Bayram’ın ailesi, Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Ağaç dikim etkinliğinde Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından katılımcılara ve öğrencilere ağaç dikiminin önemi, ağaç dikiminde dikkat edilecek hususlar, ormanların ülkemiz için önemi konusunda bilgiler verildi.
Şenlik havası içerisinde geçen ağaç dikim töreninde öğrenciler ve katılımcılar, şehit Murat Bayram’ın ailesi ile birlikte ağaç diktiler.
Üzümlü Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, ülkenin geleceği açısından orman varlığının artırılmasının önemine değinerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem