Erzincan’da hafızlık ve Kur’an-I Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Erzincan’da hafızlık ve Kur’an-I Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

Genel 28.03.2024 11:17:11 0
Erzincan’da hafızlık ve Kur’an-I Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı
Tarih: 28.03.2024 11:17
2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle merkez ilçe erkek din görevlileri arasında hafızlık ve Kur’an-I Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet personelinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini, hizmet süresince kendilerine güven duymalarını, hafızlıklarını pekiştirmelerini ve Kur’an’ı Güzel okuma ve anlama becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla Erzincan merkezinde (merkez ilçe erkek personeli) hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmaları yapıldı.
Erkek din görevlileri arasında yapılan hafızlık yarışmasında Muhammediye Camii Uzman İmam-Hatibi Ersoy Satılmış 1. seçilerek daha sonra yapılacak olan il birinciliği yarışmasına katılma hakkı kazandı.
Erkek din görevlileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Boyacılar Camii İmam-Hatibi Yusuf Kocatürk 1. seçilerek daha sonra yapılacak olan il birinciliği yarışmasına katılma hakkı kazandı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem