Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’ndan Aktürk’e ziyaret

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’ü ziyaret etti.

Yerel 19.11.2021 17:57:50 0
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’ndan Aktürk’e ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.11.2021 17:57

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’ü ziyaret etti.

Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat Göğebakan, Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci, Gümüşhane Barosu Başkanı Av. Metin Aslan, Elazığ Barosu Başkanı Av. Mustafa Yentür ve Ardahan Barosu Başkanı Av. Murat Yolcu, Feyzioğlu’na eşlik etti.

Ziyarette Erzincan Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu Üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri hazır bulundu.

Ardından Feyzioğlu ve Aktürk Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk’ü, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş’ı ziyaret etti.

Daha sonra stajlarını başarıyla tamamlayan avukat; Aynur Gürkcü, Nur Özyiğit ve Mücahit Karahan’ın avukatlık yemin töreni icra edilerek avukatlık ruhsatnameleri takdim edilerek avukatlara sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bol kazançlı bir hayat dileklerinde bulunuldu.

Ruhsat törenlerinin akabinde bir konuşma yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, avukatlara Türkiye Barolar Birliği’nin faaliyetleri, güncel konular ile avukatlık mesleği/sorunları ve yargı alanındaki güncel gelişmelere ilişkin bilgi verdi. Feyzioğlu, daha sonra Erzincan Barosu Başkanlık makamında basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Erzincan Baro Başkanı Aktürk ise açıklamasında “Nazik ziyaretleri ve çözüme kavuşturma yolunda önemli adımlar attığımız baromuz hizmet binası eksikleri, lokal, kütüphane, avukat çalışma odaları için yeni alınacak ofisler başta olmak üzere bir çok konu açısından da yararlı olan görüşmelerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

Yüksekova’da "Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap yarışması" heyecanı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ