Buyruk, 19 ilin temsilcisinin katıldığı Bölgesel İş Geliştirme Toplantısını değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzincan İl Başkanı Ertan Buyruk, Samsun’da düzenlenen ve toplam 19 ilin temsilcisinin katıldığı Bölgesel İş Geliştirme Toplantısını değerlendirdi.

Yerel 13.11.2021 08:29:41 0
Buyruk, 19 ilin temsilcisinin katıldığı Bölgesel İş Geliştirme Toplantısını değerlendirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.11.2021 08:29

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzincan İl Başkanı Ertan Buyruk, Samsun’da düzenlenen ve toplam 19 ilin temsilcisinin katıldığı Bölgesel İş Geliştirme Toplantısını değerlendirdi.

Buyruk, "Gerçekleşen bu tarz toplantıların meyvelerini ilerleyen süreçte toplamaya başlayacağız" dedi.

Ertan Buyruk açıklamasını şu şekilde sürdürdü; "Hasan Tahsin Şengül beyin ev sahipliğinde, 19 il başkanları ve başkan yardımcılarının katılımı ile ‘Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’ yapıldı. Toplantıya yaklaşık 100 civarında üye katılım gösterdi. Bunu çok önemsiyoruz çünkü her kişi bizim için çok önemlidir. Oldukça güzel açıklamalar ve sunumlar oldu. Bizler Erzincan olarak söz aldık ve şehrimizin ihtiyacı olan yatırımcılardan ve 6. bölge teşviklerinden bahsettik, bunların kaçırılmayacak fırsatlar olduğunu anlattık. Genelde Karadeniz illerinin yer aldığı toplantıda kendilerinde yetersiz olan saha ve arazi ihtiyaçlarının bizim müsait olan Erzincan’ımızda değerlendirilebilineceğini anlattık. Aynı gün içinde ikinci oturum ise meslek masaları oluşturulmuş, burada sektörel dalda çalışmalar yapıldı. Tanıtım noktasında gıda dalında tulum peyniri, turistik eşya dalında ise bakırı ön planda tutmaya çalıştık.

Erzincan olarak bu tür organizasyonların oldukça verim olduğunu bir sonraki 3. Bölge toplantısının Erzincan’da yapılmasını toplantıya iştirak eden il başkanlarına teklif ettim. Kabul edilmesi dahilinde yaklaşık 100 kişilik üye, sanayici ve tüccarın Erzincan’a gelmesi ve burayı daha yakından tanıması, kısmet de olursa yatırıma dönüşmesini arzu ediyoruz."

Buyruk, açıklamalarının sonunda bu tür organizasyonların devam etmesi ve pandemi sürecinin zararlarının en aza indirilmesi için bazı projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ