‘Eren’den kardeşlerine oyuncak tırı yola çıktı

‘Eren’den kardeşlerine oyuncak tırı yola çıktı

Genel 17.02.2023 17:38:45 0
‘Eren’den kardeşlerine oyuncak tırı yola çıktı
Tarih: 17.02.2023 17:38 Güncelleme: 17.02.2023 17:38
UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu maçı öncesi stat girişinde turnikelerin yanlarında bulunan kutulara bırakmaları istenen oyuncak kampanyası yoğun ilgi gördü. Basel maçına gelen taraftarların doldurduğu kutular tıra yüklenerek deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yola çıktı.
Trabzonspor tribün liderlerinin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki Basel maçı öncesi stat girişinde turnikelerin yanlarında bulunan kutulara bırakmaları istenen oyuncak kampanyası çığ gibi büyüdü. Trabzonspor Kulübü ile işbirliği içinde yürütülen kampanya ile Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık iki yıkıcı depremin ardından bölgedeki çocukların sosyal hayata yeniden alışmaya başlaması ve travmadan uzaklaşması için yapılan oyuncak kampanyası yoğun ilgi gördü. Kılıç, tüfek, tabanca, bıçak, meşale ve patlayıcı gibi şiddeti çağrıştıran, bunların yanı sıra kepçe, dozer ve greyder gibi deprem algısını hatırlatabilecek oyuncakların tercih edilmediği kampanyada gıda ürünleri de yer aldı. Çocuklar için çikolata, kek, meyve suyu gibi ürünlerin de yüklendiği tır, Trabzon’dan yola çıktı. Deprem merkezi Kahramanmaraş’a gidecek olanın tırın önüne ise “Eren’den kardeşlerine geçmiş olsun Türkiye” yazılı pankart yerleştirildi.
Tır ile yola çıkan Çavdaroğlu Nakliyat sahibi Haşim Çavdaroğlu, “Bu kampanya sıra süre öncesinde başlatıldı. Maça 2 gün kala Kürşat Başkan önceliğinde başlatıldı. Gerekli duyuruları yaptık. Maça gelen herkes sağolsun katılım sağladı. Oyuncaklarımızı yükledik. Bunun yanı sıra gıda ürünlerini de yükledik. Yola çıkıyoruz. Bu oyuncakları Kahramanmaraş ve köylerine ulaştıracağız. Bu oyuncakları şehit Eren Bülbül gönderiyormuş gibi algılanmasını istedik. Onun için böyle bir yazı hazırladık” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ