Eren Enerji deprem bölgesinde madencileri yalnız bırakmadı

Eren Enerji deprem bölgesinde madencileri yalnız bırakmadı

Genel 10.02.2023 14:01:35 0
Eren Enerji deprem bölgesinde madencileri yalnız bırakmadı
Tarih: 10.02.2023 14:01 Güncelleme: 10.02.2023 14:01
Zonguldak’tan deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan maden işçilerinin ısınma ve barınma ihtiyaçları yaşadığı yönündeki problemin kamuoyuna yansıması sonrasında harekete geçen Zonguldak Belediyesi’nden sonra şimdi de Eren Enerji harekete geçerek madencilerin ihtiyaç duyduğu teknik ekipman ve malzemeleri afet bölgesine yola çıkardı.
Zonguldak’tan deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan madencilerin ısınma ve barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmesinin ardından Eren Enerji de madencileri unutmadı.
Kurtarma ekibinin giysi ve çadır ihtiyaçlarının olduğunun belirtilmesinin ardından Eren Enerji hemen harekete geçti. Eren Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Emir Eren; şirket yöneticilerine talimat vererek madenciler için gerekli olan her türlü teknik ekipmanı hazırlattığı öğrenildi. Hazırlanan ihtiyaçların madencilere ulaştırılmak üzere yola çıkartıldığı öğrenildi. İki tır dolusu hazırlanarak bölgeye gönderen Eren Enerji’nin duyarlı davranışı tam not aldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem