Erdoğan: CHP'nin Baas diktatörlerine bu kadar sempati beslemesinin nedeni ne? : CANLI İZLE

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Politika 14.12.2024 15:26:00 0
Erdoğan: CHP
Tarih: 14.12.2024 15:27 Güncelleme: 14.12.2024 16:30

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum'daki 8. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde;

"BİZİM KONGRELERİMİZ BAYRAM GİBİDİR"

Kongrelerimizin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bizim kongrelerimiz bayram gibidir. Bu salonu dolduran kardeşlerimin nezdinde, tüm Erzurumlu kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Bugün aramızda olamayan ahirete intikal etmiş teşkilat mensuplarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Bayrağı devralan kardeşlerime de Allah'tan mukavemet diliyorum.

31 Mart seçimlerinde seçiminizi AK Parti'nin gerçek belediyeciliğinden yana kullandığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Erzurum'un hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar size mahçup olmadık bundan sonra da olmayacağız.

ERZURUM, 2025 YILI TURİZM BAŞKENTİ SEÇİLDİ

Erzurum bizim milli değerimizdir. Erzurum'u dünyaya tanıtmamız lazım. Buradan güzel bir haberi size vereyim. Gayretlerimiz neticesinde Erzurum, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı tarafından 2025 yılı turizm başkenti olarak seçildi. Bu güzel şehir tüm dünyaya tanıtılacak. Şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bir diğer güzel haberimiz stadyum konusudur. Erzurum'a modern bir spor tesisi kazandırmak istediğimizi söylemiştik. Hazırlıkları tamamladık, inşallah yakında 20 bin kişilik stadyumu yapımına başlayacağız. Bizde laf ola beri gele yok icraat vardır.

Gençler bunu unutmayın; dik duracağız ama eğilmeyeceğiz.

Dünyamız ve bölgemiz son dönemde sancılı günler yaşıyor. Türkiye'nin etrafında çok kritik hadiseler vuku buluyor. 

50 bin Filistinli kardeşimiz şehit edildi. Ateşkese rağmen İsrail Lübnan'ı taciz etmeye devam ediyor. Komşunun evi yanarsa ya alevi ya dumanı mutlaka size ulaşır.

Türkiye hepsinin üzerinden gelecek kabiliyete sahiptir. Türkiye'yi hiç olmadığı kadar huzurlu ve güzel günler bekliyor. Çoğu bitti azı kaldı. 

"TÜRKİYE BİR İSTİKRAR ADASIDIR"

Türkiye bu kargaşanın ortasından bir istikrar adası olarak takdir topluyor. Bölgenin kilit ülkesi olarak öne çıkıyor. Hakkaniyetli politikalarla zor süreçleri atlattık.

"ESED KUYRUĞUNU KISTIRIP KAÇTI"

Suriye'de kelimenin tam anlamıyla bir halk devrimi gerçekleşti. 61 yıllık karanlığın ardından Baas rejimi tamamen tarihe karıştı. Esed kuyruğunu kıstırıp kaçtı. Suriyeli mazlumlar bize dua ediyor. irileri bu sevince tahammül edemiyor, sevinci paylaşamıyorlar. Ay Yıldızlı bayrağımız, Özgür Suriye bayraklarıyla yan yana Suriyeli kardeşlerimizin ellerini süslüyor.

ERDOĞAN'DAN MUHALEFETE TEPKİ

Ülkemizin başını çektiği bir kesim, tali sorunları büyüterek, dönemsel sıkıntıları abartarak millete sürekli karamsarlık aşılıyor. Muhalefet, milletle aynı yöne bakmak, aynı sevinci paylaşmak, aynı yolda yürümek yerine rüzgargülü misali yel nereden eserse yönlerini oraya dönüyorlar. Burunlarının ucunu görmeyecek kadar cehalet çukuruna batmışlardır.

Suriyeli mazlumlara sahip çıktık. Bunu muhalefet ve bazı aydın geçinenler anlayamadı, anlayamaz. Adalet ve haktan yana tavır takındık. Suriyeli kardeşlerimizi ölüme göndermedik. Muhalefetin kışkırtmalarına rağmen Suriye krizinde ne kadar isabetli davrandığımızı bugün daha iyi görüyoruz

"BAAS KAYBEDİNCE CHP DE Mİ KAYBETTİ?"

Zalim Esed'in reklamını yaptılar. CHP hala öz eleştiri yapmadı. CHP yönetiminin Baas diktatörlerine bu kadar sempati beslemesinin nedenini milletimiz gibi biz de merak ediyoruz. Baas kaybedince CHP de mi kaybetmiş oldu? Rahatsızlıkları nedir?

Bugün Şam Büyükelçiliği'ni faaliyete geçiriyoruz. Suriye'nin imarı için kardeşlerimizin yanında olacağız. 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ