Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma oldu

Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma oldu

Van Spor 1.11.2023 12:30:55 0
Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma oldu
Tarih: 01.11.2023 12:30 Güncelleme: 01.11.2023 12:30
Battalgazi Belediyesi’nin depremde hayatını kaybeden personeli Erdal Doğaner’in adına düzenlediği ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Jandarma takımları arasında oynanan final karşılaşmasını İl Jandarma Takımı kazanarak kupanın sahibi oldu.
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nün, 6 Şubat depreminde arama kurtarma çalışmaları sırasında hayatını kaybeden Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesislerde görevli personel Erdal Doğaner anısına düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda kupa sahibini buldu. 25 takımın katılım sağladığı turnuvanın finalinde Gençlik Spor Müdürlüğü’yle İl Jandarma takımı karşılaştı. Final maçında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü 4-0 mağlup eden İl Jandarma takımı şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupayı maçı izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın ve Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan verdi.
“Turnuva maksadına ulaştı”
Turnuvanın özel bir anlama sahip olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Amacımız kurumlar arası tanışmayı ve dayanışmayı sağlamak. Bu yılki turnuvayı 6 Şubat’ta göçük altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak için canla başla uğraşarak şehit olan personelimiz Erdal Doğaner’in anısına düzenlemiş olduk. Bu turnuvaya katkı sağlayan 25 takımımız oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortam oluşturuldu. Kurumlar arasındaki iletişim artarken ikili ilişkiler gelişti. Amacına ulaşan bir turnuva oldu. 6 Şubat’ta meydana gelen 2.depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Erdal kardeşimize de bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Çok güzel mücadelelere sahne oldu”
Malatya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın ise çok güzel bir mücadele izlediklerini belirterek, ““Böyle bir mücadele sonrasında hepimiz bir aradaysak, mutluysak bu sportmenliğin bir sonucudur. Takımımız kazandı ancak biz hepimiz kazandık” şeklinde konuştu.
Kupayı kazanan İl Jandarma takımını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’da, “Turnuvayı başarılı bir şekilde tamamladık. Battalgazi Belediye Başkanımıza başından beri turnuvaya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvanın galibi adına öğrencilere destek verilecek
Yaklaşık 2 ay süren turnuvada 56 maç oynandı. Turnuvada şampiyon olan takım adına Battalgazi Belediyesi tarafından depremden zarar gören bir köy okuluna ve öğrencilere destek olunacak.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ