Erciş'te 20 bin öğrenci yüzme eğitimi aldı

Erciş’te “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında binlerce öğrenci, Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu tesisinde yüzme eğitimi alıyor.

Van Haberleri 28.12.2023 17:48:00 0
Erciş
Tarih: 28.12.2023 17:49 Güncelleme: 28.12.2023 20:14

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında öğrenciler,  belediyeye ait servislerle okullarından alınarak, Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi’ne getiriliyor. Yüzme eğitimlerinin ardından tekrar servislerle okullarına götürülen öğrenciler, beden eğitimi derslerini yüzme öğrenerek, değerlendirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Devam eden “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında şuana kadar 20 bin öğrenci, modern ve hijyenik yüzme havuzunda, uzman eğitmenlerden temel seviye yüzme eğitimi aldı.

Öğrencilerin yüzme esnasında kullandığı; bone ve havlu gibi ekipmanlar ise Erciş Belediyesi tarafından öğrencilere ücretsiz olarak veriliyor. 

Yüzme eğitimlerine katılan öğrenciler ise hem eğlendiklerini hem de yüzmeyi öğrendiklerini belirterek, desteklerinden dolayı Erciş Kaymakamlığı ve Erciş Belediyesi’ne teşekkür etti.

Ayrıca; ilçede devam eden sportif faaliyetler kapsamında vatandaşlar sunulan yüzme aktiviteleri hizmetlerinden faydalanarak, belirlenen seanslarla yüzme eğitimi alıyor.


Haber Kaynak : Van Postası Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Erciş' öğrenci yüzme eğitimi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem