Erciş’te "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar sürüyor

Erciş’te "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar sürüyor

Van Haberleri 29.04.2025 16:02:00 0
Erciş’te
Tarih: 29.04.2025 16:02 Güncelleme: 29.04.2025 17:29

Van’ın Erciş ilçesinde her yıl düzenlenen "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar devam ediyor.

Bu yıl 12.’si düzenlenecek olan "Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" hazırlıkları için Erciş Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Murat Karaloğlu başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda alınan karar gereği, 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında 3 gün sürecek olan festivalle ilgili yapılacak çalışmalar, kurumların sorumlulukları ve görevleri konusunda genel değerlendirme yapıldı.

Toplantıya Kaymakamı Murat Karaloğlu, eşi Gamze Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantı sonrasında Kaymakam Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Özcoşar ve ilgili kurum müdürleri İnci Kefali Tabiat Parkı’nı (Balık Bendi) ziyaret ederek istişarelerde bulunuldu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem