Erbay'dan Başkan Adaylarına Net Mesaj: 'Vaatleriniz Gerçekçi Olsun!'

Seçim Vaatlerine Dikkat. Müslüm Erbay Belediye Başkan Adaylarını yapamacakları şeyler için vaatlerde bulunmamaları konusnuda uyardı!

Van Haberleri 9.03.2024 16:27:00 0
Erbay
Tarih: 09.03.2024 16:32 Güncelleme: 10.03.2024 00:18

Doğu Anadolu Bölgesi'nden seçim uyarısı geldi. DOĞUSİFED ve Doğu Anadolu Madenciler Derneği Başkanı Müslüm Erbay, yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm belediye başkan adaylarına önemli bir çağrı yaptı. Erbay, siyasi taahhütlerin gerçekçi ve uygulanabilir olmasının önemine vurgu yaptı

GERÇEKÇE VAATLERDE BULUNUN

Başkan Erbay, adaylara projelerini ve bu projeleri nasıl finanse edeceklerini açıklamaları gerektiğini belirtti. Gerçekleştirilemeyecek vaatleri seçmenlere sunmamanın etik bir yükümlülük olduğunu ifade eden Erbay, politikacılara halkın beklentileri ile oynamamaları uyarısında bulundu.

HALKI YANILTMAYIN!

"Belediye Başkan adaylarına sesleniyoruz: Lütfen, projelerinizi açıklayın; bu projeleri hangi kaynakla yapacağınızı da açıklayın. Yapamayacağınız vaatlerde bulunmayın! Bu iş bol keseden atmakla ya da heyecan veren müzikler çalarak halay çekmekle olmaz!" diyerek, siyasi gösterişten çok, somut ve gerçekleştirilebilir eylemlerin peşinde olunması gerektiğinin altını çizdi. 

Erbay'ın bu açıklamaları, yaklaşan yerel seçimlerde etik bir duruş sergilemek isteyen adaylar için bir yol haritası olarak değerlendirilebilir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem