En iyi kripto para borsası canlı işlem platformlar

Artık kripto para alım satım ticareti çok popüler ve kârlı hale geldiği için birçok insan bu konuyu araştırıyor.

Ekonomi 15.03.2023 17:51:00 0
En iyi kripto para borsası canlı işlem platformlar
Tarih: 15.03.2023 17:52

Artık kripto para alım satım ticareti çok popüler ve kârlı hale geldiği için birçok insan bu konuyu araştırıyor. Ne kadar satın almak istese de bu konuyla ilgili yine de bazı şüpheleri vardır. En çok da “Kripto para almaya değer mi?” diye soruyorlar. Bunun cevabı kesinlikle “Evet, buna değer’’. Ancak, acemi yatırımcılar aşağıdaki durumları göz önünde bulundurmalıdır:

  • Yatırımlar her zaman risk taşır. Son paranızı harcamayın. Yatırım yapmak için borç para almayın. Küçük bir meblağ da olsa, karşılayabileceğiniz kadar yatırım yapın. Son parayı vermek, insanların duygularının peşinden gitmesine neden olur ve alım satım yaparken bu durum ne kadar önemli olsa da son paranızı yatırmamalısınız. Her zaman soğukkanlılıkla hareket ederseniz, ancak o zaman başarılı olursunuz. Her zaman alım satım stratejinize bağlı kalın ve asla duygularınıza yenik düşmeyin.
  • Yatırımlarınızı emanet edebileceğiniz ve içiniz rahat edebileceği en iyi kripto para sitesi seçin. Seçtiğiniz borsa resmi olmalı ve tüm AML (kara para aklamayı önleme) ve KYC (müşterinizi tanıyın) standartlarına uygun olmalıdır.
  • Platformun itibarı ve müşteri yorumları.
  • Yüksek müşteri destek seviyesi. Teknik desteğin hızlı çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  • Ücret politikası şeffaf olmalıdır.
  • Borsanın günlük işlem hacmi, hizmetin ne kadar popüler olduğunu göstermektedir. İşlem hacmi, işlem yapan müşteri sayısına bağlıdır; ne kadar çok müşteri işlem yaparsa o kadar da işlem hacmi yüksek olur. 
  • Kullanılabilir kripto varlıkların sayısı ve itibari para karşılığında kripto satın alma ve alım satım yapma imkanı.

Kripto Para Satın Almak İçin En İyi Borsalar 

Yatırımcıların sordukları en büyük soru da şudur; kripto para nereden alınır? Kripto para borsası canlı işlem yapmak için şu platformlardan birini kullanın; Binance, Coinbase, WhiteBIT kripto borsası, Huobi ve OKEx. Hepsi resmi olarak çalışan merkeziyetçi borsalardır. Çoğu işlem, KYC doğrulama prosedüründen sonra yapılabilir. Kullanıcı, istenen belgeleri kontrol edilmeleri için borsaya gönderir. Bu işlem, kullanıcının bilgilerini doğrulamak ve geçmişte herhangi bir yasa dışı faaliyete karışıp karışmadığını kontrol etmek için yapılır. KYC tamamlandığında, kullanıcı, borsanın tüm özelliklerine erişebilir. Yukarıda bahsettiğimiz gibi büyük platformlar, p2p, spot, kaldıraçlı ticaret, marj gibi birçok kazanç fırsatı ve alım satım aracı sunmaktadır.

Bazı platformlar itibari para ile kripto para al sat yapma imkanı sunuyor. Örneğin, WhiteBIT kripto borsası, banka kartlarını kullanarak itibari para birimleriyle kripto satın almaya izin verir. Müşteriler bu yöntemi kullanırken banka komisyon ücretini dikkate almalıdır.

Büyük ve güvenilir kripto borsalarında, grafikler, sektörle ilgili haberler, popüler varlıklar, yeni projeler gibi konularla ilgili birçok eğitim içeriklerini bulabilirsiniz. Bazı borsalar, müşterilerin alım satım yapabilmesi için demo hesapları oluşturmasına izin vermektedir.


Anahtar Kelimeler: kripto borsası canlı işlem platformlar
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem