Emre Güray; '2024 seçimleri için Van'da gümbür gümbür geliyoruz'

AK Parti Van İl Başkanlığı yeni atanan ilçe başkanlarını kamuoyuna tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenledi. Burada konuşma yapan İl Başkanı Emre Güray "Yeni atamalar gümbür gümbür gelidğimizin göstergesidir" dedi.

Van Haberleri 14.08.2023 16:23:00 0
Emre Güray;
Tarih: 14.08.2023 16:31 Güncelleme: 14.08.2023 22:13

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

AK Parti Van İl Başkanlığı yeni atanan ilçe başkanlarını kamuoyuna tanıtmak amacıyla düzenlediği toplantıya Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, eski ve yeni ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen tanıtım toplantısında bir konuşma yapan İl Başkanı Emre Güray şu ifadeleri kullandı; 

2024 yerel seçimler öncesinde çok önemli bir güne ve etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Tabi bu koltuklar gelip geçici makamlar, herkesin bir görev süresi ve görevde olduğu dönemde de bu davaya olan inancını ve gayretini gösterme çabası var.

ESKİ İLÇE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR
Bu uğurda 2020 kongresinden bu yana birlikte yol yürüdüğümüz Edremit İlçe Başkanımız Sezer Bayramoğlu’na ve İpekyolu İlçe Başkanımız Etem Görügülü’ye katkılarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GÜMBÜR GÜMBÜR HAZIRLANIYORUZ
Bundan sonraki süreçte 2024 yerel seçimlerinde gümbür gümbür geldiğimizi birbirinden kıymetli iki ilçe başkanımızı atamakla göstermiş olduk. Çünkü atama sürecinde Ankara’da yürütülen mülakatlarda, her iki ilçe başkanımız da bu görevi ne kadar çok istekli ve gayretli olduklarını bizlere gösterdi.

Bizler de genel merkezimiz de kendilerine inandık. 2024’de yaşayacağımız yerel seçim maratonunda  çok güçlü bir şekilde, o özlenen Van teşkilatını sahada göstermek üzere görev aldılar.

İLÇE TEŞKİLATLARINDA YENİ DEĞİŞİKLER OLACAK
Biz de teşkilatlarımızla birlikte inanıyoruz ki ilçe teşkilatlarımızda yaşanacak değişiklikler ile birlikte en kısa sürede 07 Ekim 2023 tarihinde Ankara’da yapılacak olan genel merkez kongremize hazırlanacağız. Devamında da yerel seçimler maratonuna start vereceğiz.

Biz dünyanın en büyük sivil örgütünün, çok büyük bir teşkilatın mensuplarıyız. Bizler bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkarak hep bir arada durarak güçlü olduk.

BİZİM EN BÜYÜK RAKİBİMİZ KENDİMİZİZ
Ancak bugüne kadar kendi içimizdeki söylemlerimizle, bizim en büyük rakibimiz de maalesef kendimiz oluyorduk. Teşkilat dışındaki gelişmelerden çok, kendi içimizde yaşadığımız istenmeyen çekişmeler demokratik olgunlukla zenginlik ve güçlenme vesilesi olması gerekirken, istenmeyen bölünmeler, istenmeyen ayrılıklar maalesef bizleri daha zayıf noktalara getirdi.

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE AÇIK
Sayın Cumhurbaşkanımıza “Görev yaptığım sürece bu teşkilata emek ve gönül veren 7’den 70’e her kim varsa, tüm hemşerilerimle birlikte bu kutlu davayı en ileriye taşıyacağız” şeklinde söz verdik.

İlçe Başkanlarımızla birlikte teşkilatlarımızla sürekli sahada olacağız, birlikte güçleneceğiz, hep birlikte kazanacağız. Biz Van’da 1 milyon 129 bin vatandaşımıza hizmet etmek için geldik. Devraldığımız bu bayrağı, siyaset anlayışımızla en ileri noktaya kadar taşımaya gayret göstereceğiz. 

KUŞAN VE ÖNDİL YENİ İLÇE BAŞKANLARI
İpekyolu Teşkilatımızda geçmişte partimizin hemen hemen her kademesinde görev yapan Yavuz Kuşan ilçe başkanımız olarak görevlendirildi. Kendisini tebrik ediyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin. 

Edremit Teşkilatımızda da geçmişte partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan hiçbir zaman fedakarlıktan kaçınmayan Kenan Öndil ilçe başkanımız olarak görevlendirildi. Yeni görevini tebrik ediyorum.

İpekyolu İlçe Başkanı olarak atanan Yavuz Kuşan, ilçe başkanları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

TEŞKİLATIMIZDA HER ZAMAN GÖREV ADAMI OLDUM
Bugün çok anlamlı bir gün, 14 Ağustos 2023. Bundan tam 22 yıl önce kurulan AK Parti teşkilatımızda bugüne kadar çeşitli görevler üstlendim. Verilen tüm görevleri layıkıyla, hakkını vererek yerine getirmeye çalıştım.

HEYECANLIYIM, ÇÜNKÜ BAŞARININ AYAK SESLERİNİ DUYUYORUM
Daha önceki görevlerimde olduğu gibi şimdi de heyecanlıyım.
Heyecanlıyım; çünkü bir an önce sokaklara çıkmak istiyorum. 
Heyecanlıyım; Çünkü herkese kucak açmak istiyorum.
Heyecanlıyım; Çünkü burada 2000 yılının kokusu geliyor bana.

YARIM KALAN ŞARKIMIZI TAMAMLAMAK İÇİN GELDİM
Allah’ın izni ile bizim girmediğimiz mahalle, girmediğimiz ev, sıkmadığımız el kalmayacak. Çünkü bizim yarım kalan bir şarkımız vardı. 10 yıldır içimde uhde olarak kalan İpekyolu Belediye Başkanlığı şarkımızı tamamlamak istiyorum. Yiğit düştüğü yerden kalkar atasözü ile yolumuza devam edeceğiz.

BİZE KALBİ BÜYÜK İNSANLAR LAZIM
Bize kalbi büyük insanlar lazım. Emre Güray Başkanımızın da kalbinin ne kadar büyük olduğunu burada şahit olduk. Herkesi kucaklamak adına, burada bizlere kalbini ve gönlünü açtı. Biz de asla bu kalbe saygısızlık yapmadan yanında duracağız. Bu anlayışla teşkilat mensuplarımızın ve halkımızın başımızın üzerinde yerleri var.

ÖNCEKİ BAŞKANLARLA İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ
Benden önce görev yapan Etem Görgülü Başkanımıza yaptığı çalışmalar ve verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Etem Başkanımız da dahil olmak üzere bugüne kadar görev yapan ilçe başkanlarımız ile tecrübelerinden istifade etmek, güçlerimizi birleştirmek üzere istişarelerimiz devam edecek. İpekyolu ilçesini geniş bir kadro ile herkesi kucaklayacağız.

KAPIMIZ VE TELEFONLARIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK
7’den 70’e herkesin hizmetinde olacağız. 24 saat kapımız da telefonlarımız da açık olacak. Bir tek Allah’ın kulu geri dönmeyecek. Yapabildiğimizi çözeceğiz, yapamadığımızı da İl Başkanımız ile paylaşacağız. El birliği ve güç birliği ile gereken hizmetleri yapacağız. 

Edremit İlçe Başkanı olarak atanan Kenan Öndil, ilçe başkanları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ 2024 SEÇİM ZAFERİNİ GETİRECEK
Çok kıymetli il ve ilçe başkanlarım, Belediye Başkanım, teşkilatımızın değerli mensupları, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Ümmetin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde dava arkadaşlarımızla birlikte, inşallah 2024 mahalli idareler seçimlerinde başarılı çıkacağımıza inanıyorum.

Bu birlikteliğimizi dava arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle, Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızla hep birlikte başaracağız. 

Görevini yeni atanan Kenan Öndil’e devreden AK Parti Edremit Eski İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

BUGÜN BİZİM DOĞUM GÜNÜMÜZ
22 yıl önce bugün partimizin kuruluş yıl dönümü, bugün doğum günümüz. Bu doğum günümüzde bizden sonra başkanlık görevine atanan değerli başkanlarımızı, gönülden tebrik ediyorum. Onlara başarılar diliyorum, İnşallah yerel seçimlerde görevi layıkıyla yapacaklarına inanıyorum. Her bir AK Partili dava arkadaşlarımız gibi ben de onların yanında olacağım. 

İlçe Başkanları tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik mesajı veren Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

AK Parti’nin 22’nci yaşını kutladığı, inşallah daha nice heyecanları yaşayacağımız bu güzel günde AK Parti sevdalısı bu iki kardeşimizin görev değişim töreninde bir araya gelmiş bulunuyoruz.

BUGÜNDEN İTİRABER YAPILACAK ÇALIŞMALAR ZAFERİ GETİRECEK
Hiç kimsenin hiçbir kapıdan geri dönmediği AK Parti kadrolarının ve AK Partili kardeşlerimizin tüm halkımıza ellerinden gelen hizmetin en iyisini yapacaklarına 2024 Mart’ın da en güzel habercisinin bugünden itibaren yapacakları çalışmalarla olacağını bir kez daha buradan duyurmak istiyorum.

31 MART AKŞAMINA KADAR BAYRAĞI HEP BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ
Biz gerek Sezer Başkan ile ve Kenan Başkan ile uzun süredir birlikte çalışıyoruz. Biz bu birlikteliği 31 Mart 2024 akşamına kadar bayrağı hiç yere düşürmeden devam ettireceğiz inşallah.

Bu birlik ve beraberliğimizi tüm ilçelerimiz ve il başkanlığımız ile birlikte devam ettireceğiz. Yeni görevleri her iki başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun.
 


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem