Tarih: 31.07.2024 02:29

Emin Bayram Westerlo Yolcusu: Galatasaray'dan Ayrılık ve Yüzde 50 Pay Anlaşması!

Facebook Twitter Linked-in

TRANSFER DETAYLARI AÇIKLANDI

Galatasaray, genç stoperi Emin Bayram'ın transferini Belçika'nın Westerlo takımına tamamladığını duyurdu. 21 yaşındaki defans oyuncusu için Belçikalı kulüp, Galatasaray'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu transfer işlemiyle ilgili olarak herhangi bir sonraki satışta da Galatasaray, elde edilecek transfer bedelinin yüzde 50'sini alacak.

4 MİLYON EURO VE SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 50

Kadro hazırlıklarını sürdürmekte olan Galatasaray, transfer sezonunda hareketli günler yaşıyor. Sarı-kırmızılıların genç yeteneği Emin Bayram, Belçika liginin iddialı ekiplerinden Westerlo yolunda. Westerlo'nun genç defans oyuncusunun bonservis bedeli olarak Galatasaray'a 4 milyon Euro ödeyeceği belirtiliyor. Ayrıntılara göre, Emin Bayram, başka bir kulübe transfer olduğunda, sarı-kırmızılılar gelecek satışın yarısını kazanacak.

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü tarafından transfer ile ilgili resmi bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Emin Bayram'ın transferi konusunda KVC Westerlo ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre KVC Westerlo, şirketimize net 4.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; KVC Westerlo elde edeceği transfer bedelinin %50'sini sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir. Ek olarak, kulübümüzün futbolcuyu satın alma önceliği bulunmaktadır" ifadelerine yer verildi. Transferin Galatasaray'ın genç futbolcuyu gelecek vaat eden yetenekler pazarında başarılı bir şekilde değerlendirdiğini gösteriyor.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —