Elmaz Mourinho Aşkında: 'Sezon için Sabırsızlanıyordum!'

Bartuğ Elmaz'dan Mourinho açıklaması: "Heyecan dorukta"

Spor 14.07.2024 00:42:00 0
Elmaz Mourinho Aşkında:
Tarih: 14.07.2024 00:45

FENERBAHÇE'Lİ BARTUĞ, MOURINHO İLE ÇALIŞMAKTAN MUTLU

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Bartuğ Elmaz, Jose Mourinho'nun yönetiminde geçirdiği hazırlık sürecini ve teknik direktörün üzerindeki etkilerini paylaştı. Strasbourg'u net bir skorla yendikleri maçtan sonra konuşan Elmaz, Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle sezonun hemen başlamasını arzuladığını dile getirdi.

KAMPTA ZORLU İDMANLAR VE TECRÜBE VAR

21 yaşındaki yetenekli futbolcu, Avusturya kampında her gün çift idman yaptıklarını ve çok çalıştıklarını belirterek, "Bugün de ilk yarı özellikle çok güzel bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. İyi bir mücadele sergiledik ve güzel bir skorla kampı kapattık" dedi. Bartuğ ayrıca, Mourinho'nun kendisine olan güveninin ve şans vermesinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

AVRUPA HEDEFLERİ AÇIK

Avrupa'da oynamayı hedeflediğini ifade eden genç oyuncu, daha önce takımdan Avrupa sahnesine çıkan Arda Güler'in izinden gitmek istediğini vurguladı. Elmaz, sıkı çalışma ve mücadelesinin takımına değer katmasını ve Avrupa hayalini gerçekleştirmesini umduğunu ekledi.

MOURINHO'NUN DESTEĞİ VE EKSİKLERİN FARKINDALIĞI

Bartuğ Elmaz, Mourinho'nun saha içinde kendisine sürekli uyarılarda bulunmasından dolayı mutlu olduğunu ve bu durumun teknik direktörün üzerine düşündüğünü gösterdiğini söyledi. Genç futbolcu, "Umarım bu sezon benim sezonum olur" diye ekledi. Takımda hala eksiklikler olduğunun farkında olduklarını da ifade eden Elmaz, önlerindeki hazırlık maçını da kazanarak eksiklikleri giderip hedeflerine ulaşmayı dilediğini belirtti.