Elite World Van Hotel, İranlı turizmcileri ağırladı

Elite World Van Hotel, İranlı turizmcileri ağırladı

Van Haberleri 30.04.2024 17:23:00 0
Elite World Van Hotel, İranlı turizmcileri ağırladı
Tarih: 30.04.2024 17:23 Güncelleme: 30.04.2024 17:39

Elite World Van Hotel, İran’ın farklı şehirlerinde hizmet veren acente temsilcileri ile tur operatörlerini ağırladı.
Elite World Van Hotel, İranlı acente temsilcilerini ağırladı. Kentteki oteller tarafından düzenlenen info çerçevesinde Van’a gelen İranlı acente temsilcileri ile yemekte bir araya gelen Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Satış Direktörü Salih Çiftçi ve Banket Müdürü Duygu Bekiroğlu Şen, otel hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Turizmin çok geniş yelpazeye sahip bir sektör olduğunu ifade eden Aksoy, “Amacımız İranlı acentelerin Van’ı tanımaları ve dolayısıyla Van’da konaklamalarını sağlamaktır. Bu üçüncü infomuz. Daha çok Tahran, Urmiye ve Tebriz bölgesinden acenteler geldi. Umarım bununla birlikte hem Van’ı hem de otelimizi tanıtıp, İranlı misafirlerimizin burada kalmalarını sağlayacağız” dedi.
Üç günlük infoda İranlı turistlerin Van’ın ören yerlerini gezeceklerini belirten Aksoy, “Misafirlerimiz Akdamar Adası, Van Kalesi gibi ören yerlerini gezdi. Ayrıca kendilerine Van kahvaltısı ve Van’ın yöresel yemeklerini tanıma imkanı sunarak, Van’ı çok güzel bir şekilde tanımalarını sağladık. Ben bu infoda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Amaçlarının İranlı misafirleri 365 gün Van’da ağırlamak olduğuna dikkat çeken Aksoy, “İranlı misafirlerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sonuçta Van’ın en büyük ekonomik kaynaklarından biri İranlı misafirler. Dolayısıyla burada kendilerine Van’ı tanıtmamız, onların burada konaklama yapmalarına yardımcı olmamız kentin tamamına olumlu yansıyacaktır” diye konuştu.
İranlı acente yetkilileri de, böyle güzel bir organizasyonla Van’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem