Elite World, Türk Mutfağı Haftası’nı kutladı

Elite World, Türk Mutfağı Haftası’nı kutladı

Van Haberleri 23.05.2024 12:28:42 0
Elite World, Türk Mutfağı Haftası’nı kutladı
Tarih: 23.05.2024 12:28
Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası’nı kutladı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilan edilen ve her yıl 21-27 Mayıs tarihlerinde kutlanan Türk Mutfağı Haftası, Elite World Van Otel’de de kutlandı. Türk Mutfağı Haftası nedeniyle mutfak personeli ile bir araya gelen Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, kendilerine teşekkür ederek haftalarını kutladı.
Daha sonra Türk mutfağı ile ilgili açıklamada bulunan Aksoy, Elite World olarak özellikle Van kahvaltısının hak ettiği yere gelmesi için çalışma başlattıklarını belirterek, “Bir otelin kahvaltı hizmeti, konuklara güne iyi bir başlangıç yapma ve seyahat deneyimlerini daha keyifli hale getirme fırsatı sunar. Ayrıca konaklayan misafirlere bu yerel lezzetleri sunarak onlara daha otantik bir deneyim de yaşatır. Bu şekilde, konaklama deneyimi sadece bir gece konaklamakla kalmaz, aynı zamanda yöresel lezzetleri deneyimlemek ve yerel kültürle etkileşimde bulunmak şeklinde genişler. Dolayısıyla Van kahvaltısının sunulması, oteller için bir rekabet avantajı sağlayabilir” dedi.
Otelde kalan misafirlerinin Van kahvaltısını deneyimleyerek, bölgenin gastronomik mirasını da keşfettiklerine dikkat çeken Aksoy, “Bu deneyimi seyahatleri boyunca unutulmaz kılarlar. Yine yerel ürünler kullanılarak sunulan kahvaltılar, yöresel üreticilere de destek sağlayarak yerel ekonominin güçlenmesine katkıda bulunur. Bu şekilde, Van kahvaltısı ve konaklama ilişkisi, hem turistlerin memnuniyetini artırır hem de bölgenin sürdürülebilir turizm gelişimine katkı sağlar. Ayrıca Van kahvaltısı sunumu, yerel işletmelerle işbirliği yaparak yerel ekonominin canlanmasına da yardımcı olabilir. Oteller, Van kahvaltısı için yerel üreticilerden malzemeler satın alarak onların gelirlerini artırabilir ve yerel tedarik zincirini destekleyebilir. Bu da bölgenin ekonomik kalkınmasına ve istihdam imkanlarının artmasına katkı sağlar. Sonuç olarak, otellerin Van kahvaltısı sunumu, sadece konaklama deneyimini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda yerel toplulukların refahına da olumlu etkiler sağlar. Bu şekilde, otellerin sürdürülebilir bir turizm modeline katkı sağlaması ve yerel ekonomiye destek olması sağlanmış olur” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem