Elektrik kesintisinde hakem düdüğünü alıp trafiği yönetti

Elektrik kesintisinde hakem düdüğünü alıp trafiği yönetti

Van Haberleri 20.05.2025 09:15:00 0
Elektrik kesintisinde hakem düdüğünü alıp trafiği yönetti
Tarih: 20.05.2025 09:15 Güncelleme: 20.05.2025 12:40

VAN (İHA) – Van’da elektrik kesintisi nedeniyle trafik ışıkları devre dışı kalınca, üniversite öğrencisi Yunus Atmaca eline hakem düdüğünü alarak trafiği yönetti. Atmaca’nın bu davranışı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Van’ın en işlek caddelerinden biri olan Sıhke Caddesi’nde, fırtına ve yağışın ardından yaşanan elektrik kesintisi trafik ışıklarını devre dışı bıraktı. Bu durumda Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri de gelmeyince kentte trafik yoğunluğu yaşandı. Evinden durumu fark eden üniversite öğrencisi Yunus Atmaca, dikkat çeken bir davranış sergiledi. Aynı zamanda hakemlik yapan Atmaca, düdüğünü alarak caddeye indi ve trafik ışıkları yeniden devreye girene kadar araçların geçişini yönetti.

Bu anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede milyonlarca kişiye ulaştı. "Trafik polisi olmalısın" şeklinde çok sayıda yorum alan video, beğeni yağmuruna tutuldu.

“Düdük çalarak araçları yönlendirdim”

İHA muhabirine konuşan Yunus Atmaca, elektrik kesintisi sonrası yoğun korna sesleriyle balkona çıktığını belirtti. Trafiğin tıkandığını ve zaman zaman tartışmalar yaşandığını ifade eden Atmaca, "Trafik lambaları çalışmıyordu, polisler ise yoğunluktan dolayı olay yerine gelememişti. Ben de düdüğümü alıp aşağıya indim. Kavşağa geçip düdük çalarak araçları yönlendirdim. Araçlar sesle duruyordu. Trafik sakinleşinceye kadar bekledim, elektrikler gelince tekrar eve çıktım" dedi.

Görüntülerin sosyal medyada büyük ilgi görmesinin ardından birçok kişi tarafından tebrik edildiğini dile getiren Atmaca, "Videoları milyonlarca kişi izlemiş. ‘Atmaca gibi yetişmişsin, soyadının hakkını vermişsin’ diyenler oldu. Birçok kişi de trafik polisi olmam gerektiğini söyledi" diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ