Elazığspor’un eski kaptanı Ömer Tokgöz hayatını kaybetti

Elazığspor’un eski kaptanı Ömer Tokgöz hayatını kaybetti

Spor 12.06.2024 11:20:58 0
Elazığspor’un eski kaptanı Ömer Tokgöz hayatını kaybetti
Tarih: 12.06.2024 11:20
Uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Elazığspor’un eski başarılı oyuncularından Ömer Tokgöz (78) hayatını kaybetti.
1946 Elazığ doğumlu olan Tokgöz, futbola Elazığ Merkez Gençlik Spor Kulübünde başladı. Ardından Elazığ Yolspor’da oynarken genç milli takımına davet edildi ve formasını giydi. Daha sonra 1966-1967 sezonunda Malatyaspor’un ilk kurulan takımında oynadı. Ardından Kayserispor ve sonrasında o dönemin 1. Lig takımları Ankaragücü’nde ve Mersin İdman Yurdu’nda oynadıktan sonra 1974 yılında Elazığspor’a transfer oldu ve bordo beyazlı takımımızın tarihindeki ilk şampiyonluğunda kaptanlığını yaptı. Sonraki yıllarda başta Elazığspor olmak üzere çeşitli takımlarda hoca olarak görev yaptı.
Mersin İdman Yurdu’nda oynarken A milli futbol takımı kadrosuna da davet edilme başarısını gösterdi. Uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Tokgöz, evli ve 2 çocuk babasıydı. Elazığspor Kulübü de efsane futbolcusu için bir başsağlığı mesajı yayımlayarak, ’’Elazığspor’umuzun kaptanlarından Ömer Tokgöz’ün vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ömer Tokgöz’e Allah’tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz’’ denildi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem