Elazığspor’da, MKE Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Elazığspor’da, MKE Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Van Spor 28.08.2025 22:04:08 0
Elazığspor’da, MKE Ankaragücü hazırlıkları sürüyor
Tarih: 28.08.2025 22:04 Güncelleme: 28.08.2025 22:04
Nesine 2. Lig Beyaz Grup’un 2. haftasını BAY olarak geçecek Elazığspor’da, MKE Ankaragücü ile 3. haftada deplasmanda oynanacak olan maçın hazırlıkları sürüyor.
Çarşamba günü itibarıyla TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 3. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlayan Elazığspor, Teknik Direktör Fırat Gül nezdinde günü tek antrenmanla geçti. Antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Fırat Gül, ilk olarak eksik futbolcuların son durumunu değerlendirdi. Başarılı teknik adam, takımın sakat oyuncuları ve cezalı futbolcularıyla ilgili güncel bilgileri paylaşarak, "Enes Soy bugün bireysel çalışmalara başladı ve maç haftasında takıma katılacak. Süleyman Özdamar ise pazartesiye kadar ayrı çalışacak, ardından takıma dönecek. Erkan Eyibil’in ise iki maçlık cezası bulunuyor ve Ankaragücü maçından sonra takıma geri dönecek. Samed Ali Kaya en kısa sürede takım seviyesine ulaşırsa, eksiksiz olarak çalışmalara devam edeceğiz" dedi.
Adana 01 FK karşısında yenen 4 gol hakkında da konuşan Gül, "Bu ciddi bir durum. Bunu sorgulamamız gerekiyor. Doğru teşhis koymazsak, çözüm üretemeyiz. Adana 01 FK maçındaki sıkıntıları minimize etmek için çalışmalarımız başladı. Ankaragücü maçı da zor geçecek ancak deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz. Ankaragücü büyük bir camia ve her maç zor. Ancak alnımız akıyla sahadan galip ayrılmak için hazırlanıyoruz" diye konuştu.

"Transfer sürecim hızlı gelişti"
Elazığspor’un son transferi Samed Ali Kaya antrenman öncesi değerlendirmesinde, "Transfer sürecim hızlı gelişti. Başka bir kulüple görüşüyordum ancak bazı pürüzler çıkınca Elazığspor başkanı ve hocamızla iletişime geçtik. Süreç hızlı ilerledi ve burada olmaktan mutluyum. Adana 01 FK maçı beklemediğimiz bir skorla bitti. Maçın analizini yaptık. Hatalarımızı gördük ve gerekli dersleri çıkardık. Bu takımın hedefi şampiyonluk. Çünkü bu camia bunu fazlasıyla hak ediyor" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluğa oynayacaksak kolay gol yemememiz lazım"
Seza Çimento Elazığspor’un takım kaptanlarından Beykan Şimşek ise "İlk haftayı beklemediğimiz bir puan kaybıyla geçtik. Bu da bize önemli dersler verdi. Şampiyonluğa oynayacaksak kolay gol yemememiz lazım. Ankaragücü genç ve kontratak oynayan bir takım. Adana FK maçına benzer bir oyun sergileyecekler. Biz ise hataları azaltarak bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz. Hücum futbolu oynamak bazı riskleri de beraberinde getiriyor. Arkada boşluklar veriyoruz ve kontrataklara yakalanıyoruz. Sezon sonunda Elazığspor’u hak ettiği yerlere çıkarmak istiyoruz. Çalışmalarımız ağır geçiyor. Puan kaybından sonra moraller biraz bozuldu ama artık Adana 01 FK maçını unutup Ankaragücü maçına odaklanmak zorundayız. En iyi şekilde hazırlanıp sahadan 3 puanla ayrılmayı umuyoruz" şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ