Elazığspor’da gündem transferler

Elazığspor’da gündem transferler

Van Spor 12.07.2024 16:33:39 0
Elazığspor’da gündem transferler
Tarih: 12.07.2024 16:33 Güncelleme: 12.07.2024 16:33
Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım ile Sportif Direktör Mehmet Deliorman gündeme dair gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunarak, transfere ilişkin bilgiler verdi.

2024-2025 Sezonu’nda 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan ve 17 Temmuz’da Elazığ’da 1.etap kamp çalışmalarına başlayacak olan Elazığspor’da yapılan çalışmalar düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. Elazığspor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Basın Sözcüsü Hasan Uygur, Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım ile Sportif Direktör Mehmet Deliorman transfer çalışmaları, sponsorluklar ve kombine bilet çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Uygur: “17 Temmuz’da hazırlıklar başlıyor”
Basın toplantısında ilk olarak konuşan Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, “Yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz’da ilimizde başlayacağız. Yeni sezon öncesi teknik direktörümüz ile yapılan görüşme sonucunda kadroda kalması istenen oyuncularımız ile görüşmeler yaptık. Bu görüşmeler sonucunda Beykan, Mikail, Hasan ve Yağızcan ile anlaşma sağladık. Hocamızın takımda kalmasını istediği oyunculardan Çağrı Yağız, Mehmet Eksik, Metin kendilerine yaptığımız teklifleri kabul etmedi ve aramızdan ayrıldı. Kendilerine kulübümüze verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyor yeni takımlarında başarılar diliyoruz” dedi.

“Transfer tahtasını kesinlikle açacağız”
Transfer tahtasının an itibariyle kapalı olduğunu dile getiren Uygur, “Kulübümüzün transfer tahtası kapalı. Biz tahtayı açmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Burada şunu kesinlikle ifade edeyim tahtayı açacağız. Biz göreve geldiğimizde bu kulübün transfer yasağına neden olan 79 dosya vardı. Bugün sadece 4 dosya kaldı. Ancak aradan yeni dosyalar geliyor. Biz tüm bunlar için gerekli tedbirlerimizi almış ve gerekli görüşmelerimizi son aşamaya getirmiş bulunuyoruz. Transfer görüşmeleri yapılan 6-7 oyuncu var. Bu oyuncular ile anlaşma sağlandı. Kulüpleri ile sorunlar giderilmeye çalışılıyor. Yarışmacı ve hedefi olan bir takım oluşturacak ve yeni sezonda da Elazığspor’un başarısı için gerekli mücadeleyi vereceğiz” diye konuştu.

Yıldırım: “5-6 oyuncu ile anlaştık”
Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım; “Biz bu kulübü hak ettiği yere getirmenin çabasındayız. 3 yıldır bu kulüpte görev yapıyoruz. Biz yönetim olarak hem bu kulübü ekonomik olarak korumak hem de takım olarak en iyi yere gelmeyi hedefliyoruz. Burada net olarak şunu söylemek istiyorum. Kimse karamsarlığı kapılmasın. Bizim gardımızı düşürmesin. Futbolcu çok, bizde diğer takımlar gibi yapıp yüksek maliyetler ile oyuncu almasını biliriz. Ancak bu kulübümüzü yeni sıkıntılara sokar. Biz bundan kaçıyoruz. Ancak bu kulübü hem futbolu ile başarıya taşıyacak hem de ekonomik olarak yönetim kurulumuzun belirlediği dengeleri bozmayacak oyuncuları transfer etmek için çalışıyoruz. 5-6 oyuncu ile anlaşmış bulunuyoruz. Bu oyuncuların kulüpleri ile olan problemlerini çözmek için bekliyoruz. 17 Temmuz’da ilk etap hazırlık kampımız ilimizde başlayacak. Bu kampa kadar 3-4 oyuncu ile sözleşme imzalamış olacağız. Yeni sezon için ikinci etap hazırlık kampımız 1 Ağustos’ta Erzurum’da başlayacak ve 15 gün sürecek. Elazığspor olarak bir transfer politikamız var ve bu politikaya bağlı kalarak çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Transferlerimiz zamanında yapılacak ve bu takımın başarısına katkı sağlayacak oyuncular olacaklar. Yeni sezon öncesi TFF’ye vereceğimiz 25 kişilik oyuncu listesinde 6 genç oyuncu da yer alacak” ifadelerini kullandı.

Deliorman: “Bilgi kirliliği çalışmaları etkiliyor”
Elazığspor Sportif Direktörü Mehmet Deliorman ise transfer çalışmalarında özellikle bilgi kirliğinin çalışmalarını etkilediğini belirterek, “Biz buradan özellikle bu konuda basınımızdan destek istiyoruz. Bilgi kirliği bizi zor durumda bırakıyor. Birliktelik sağlanması durumunda bizim çalışmalarımızda kolaylaşacak. Talip olduğumuz oyuncular gerçekten çok para istiyor. Bu konuda birliktelik sağladığımızda rakamlar düşecektir. Biz geçen yılda sezona başlarken transfer konusunda gecikme yaşamıştık. Ancak daha sonra kadromuzu kurduk ve sonucunda başarıya ulaştık. Bu sezonda bizi başarıya ulaştıracak oyuncuları kadromuza ilave edeceğiz. Teknik direktörümüz ile yaptığımız planlama kapsamında oyuncular ile görüşüyoruz. Hata yapmamak istiyoruz. Baktığınız zaman yeni sezon öncesi birkaç kulüp hariç her kulüpte sıkıntı var. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Olmasını istediğiniz kadro ile başarıya ulaşırsınız. Bizde şu anda bunu sağlamak adına sürekli hareket halindeyiz. Kulübümüzün bir dengesi var ve biz bu dengeye uyacak dengimizi har açıdan bozmayacak oyuncu grubunu oluşturuyoruz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ