Elazığlı iş adamı, yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan için 20 adak kurbanı kesti

Elazığlı iş adamı, yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan için 20 adak kurbanı kesti

Genel 30.05.2023 15:13:20 0
Elazığlı iş adamı, yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan için 20 adak kurbanı kesti
Tarih: 30.05.2023 15:13 Güncelleme: 30.05.2023 15:13
Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların güvenini tazeleyerek yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Elazığlı iş adamı Hakan Fırdolaş, 20 koyunu keserek sevinç kutlaması yaptı.
28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlar tarafından güven tazeleyerek seçilmesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da sevinçle karşılandı. Günlerdir süren sevinç kutlamaları devam ederken Elazığlı iş insanı Hakan Fırdolaş, seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması halinde 10 adet kurban keseceğini belirtti. Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından bu sayıyı 20’ye çıkartan Fırdolaş, niyet ettiği koyun kesimini vatandaşların da katılmasıyla birlikte gerçekleştirdi. Kesilen kurbanların bölgedeki vatandaşlara dağıtılacağı bildirildi.
Kurban kesiminde konuşan Elazığlı iş insanı Hakan Fırdolaş, ’’28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesiyle birlikte belirlemiş olduğumuz kurban kesme niyetimiz vardı. Biz de bugün adağımızı yerine getirmek için toplandık. Reisimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Rabbim devletimize, vatanımıza ve bayrağımıza zeval vermesin. Adak olarak adadığımız 20 kurbanı bugün kestik” dedi.
14 Mayıs tarihinde Genel ve milletvekilleri seçimlerinin akşamında Hakan Fırdolaş’ın kendisini aradığını aktaran AK Parti Elazığ Eski İl Başkanı Mahir Sönmez, “Seçimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın galip gelmesinin ardından 10 tane kurban keseceğini söyledi. Ancak 14 Mayısta seçimlerin ikinci tura kalmasından dolayı bu sefer Cumhurbaşkanı kazanırsa adak kurban sayımı 20’ye çıkaracağım demişti. 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın Türkiye genelinde yüzde 52’nin üzerindeki oy oranı Elazığ’da da yüzde 70’in üzerinde oy almasından dolayı 20 tane kurbanımızın kesilmesi törenine katıldık” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü finale yükseldi


Van Spor

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

Vanspor, Pendikspor Karşısında Kazançtan Döndü: Penaltı Kaçırıldı, Puan Paylaşıldı


Van Spor

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ