Elazığ’dan kardeşlik mesajı: Stadyum Türk ve Filistin bayraklarıyla donatıldı

Elazığ’dan kardeşlik mesajı: Stadyum Türk ve Filistin bayraklarıyla donatıldı

Van Spor 9.03.2024 18:04:34 0
Elazığ’dan kardeşlik mesajı: Stadyum Türk ve Filistin bayraklarıyla donatıldı
Tarih: 09.03.2024 18:04 Güncelleme: 09.03.2024 18:04
Elazığspor ve Karşıyaka arasında oynanacak müsabaka öncesinde Elazığ Atatürk Stadyumu Türk ve Filistin bayraklarıyla donatıldı.
Pazar günü saat 14.00’de Elazığspor ve Karşıyaka arasında oynanacak müsabaka öncesinde Elazığ Atatürk Stadyumu’nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Filistin’e Destek Platformu da stadyumda 5 bini Türk, 5 bini Filistin bayrağı olmak üzere 10 bin tane bayrağı stadyumdaki koltuklara bıraktı. Maç öncesinde Filistin’in yanında ve tüm dünyaya seslerini duyurmak adına koreografi çalışması gerçekleştireceklerini belirten platform sözcüsü Şahin Kara, maç boyunca hem takımlarına destek vereceklerini hem de Filistin’e dikkat çekmek istediklerini kaydetti.
Öte yandan karşılaşmanın tüm biletleri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından satın alındı ve taraftarlar da ücretsiz bir müsabakayı izleyebilecek.
Elazığ Filistin’e destek platformu adına açıklama yapan Şahin Kara, ’’7 Ekimden bu yana yer yüzünde devam eden katil İsrail’in Filistin’e karşı uyguladığı mezalimin karşısında durabilmek, Filistin’in yanında olabilmek için ölmeye yüz tutmuş insanlık vicdanının ve merhametinin tekrardan dirilişi için bir ses çıkarmak için Elazığ’da bir eylem planladık. Bu eylemde 5 bin Filistin 5 bini Türk bayrağı olmak üzere 10 bin tane bayrak aldık. Yarın statta bir koreografi yapılacak. Yarınki maç biletleri de belediye başkanımız Şahin Şerifoğulları tarafından alındı ve maç ücretsiz. Bütün halkımızı, Elazığ’ı stada bekliyoruz” dedi.
Platforma destek veren Memur-Sen il temsilcisi İbrahim Bahşi ise, ’’Buradan bütün Türkiye’ye bütün dünyaya mesajım vererek soykırıma karşı olduğumuzu, Filistin ve Gazze halkının olduğumuzu haykıracağız. Tüm Elazığlı hemşehrilerimizi yarın oynanacak Elazığspor ile Karşıyaka maçına davet ediyoruz. Burada hem taraftan olarak takımımıza destek verirken hem de bu zulmü burada lanetleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ