Elazığ’da yeni yılın ilk saatlerinde 6 bebek dünyaya geldi

Elazığ’da yeni yılın ilk saatlerinde 6 bebek dünyaya geldi

Genel 1.01.2025 02:19:05 0
Elazığ’da yeni yılın ilk saatlerinde 6 bebek dünyaya geldi
Tarih: 01.01.2025 02:19 Güncelleme: 01.01.2025 02:19
Elazığ’da 2025 yılının ilk saatlerinde Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde 6 bebek dünyaya geldi.
Elazığ’da 2025 yılının ilk saatlerinde Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde 6 bebek dünyaya geldi. Özlem ve Fatih Doğu çiftinin kızı Ebrar, Nuray ve Ali Çelik çiftinin oğlu Emirhan, Remziye ve Ali Ünver çiftinin kızı Aysel Alya, Ayşenur ve Gökhan Kızılkaya çiftinin kızı Eliz Umay, Yüksel ve Ercan Özzurnacı çiftinin oğlu Yakup ve Lütfiye ve Hakan Güler çiftinin kızı Eflin Lina, yeni yılın ilk bebekleri oldu. Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alpaslan Doğan ile İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, aileleri ziyaret ederek bebeklere altın hediye etti. Protokol üyeleri, ailelere tebriklerini ileterek miniklere sağlıklı bir ömür diledi.
Yeni doğan bebek ve ailelerini ziyaret ettiklerini ifade eden Vali Numan Hatipoğlu, ’’Şu anda Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ndeyiz, 2025’in ilk dakikalarında buradayız. Öncelikle 2025 yılı ülkemize, bölgemize, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur ve esenlikler getirmesini diliyoruz. Elazığ’ımızda yaşayan tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum. Yeni yılda Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde hayata ilk defa gözlerini açan yavrularımızı ziyaret ettik. Bu vesileyle tekrar Elazığ’da bulunan, ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın 2025 yılının güzelliklerle gelmesini, aynı zamanda Suriye başta olmak üzere dünyada özellikle Gazze’de yaşanan insanlık dramının sona ermesini diliyorum” dedi.
Aileleri ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Aileleri ziyaret ettik. Ben bu yılın çok bereketli olacağını düşünüyorum çünkü bu yıl 6 tane bebeğimiz var. Şimdiye kadar hiç 6 tane bebeğimiz olmamıştı. En fazla 3 bebeğimiz olmuştu. Dolayısıyla inşallah 2025 yılı ülkemiz için şehrimiz için bereketli bir yıl olur” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise ’’2024 yılını geride bırakmanın hüznünü, 2025 yılının mutluluğunu yine hemşehrilerimiz ile birlikte yaşıyoruz. Bizler zamanımızı ve gücümüzü en verimli şekilde kullanarak kadim şehrimize hizmet edebildiğimiz bir yılı geride bırakıp 2025’e de yine aynı inançla, aynı ümitle giriyoruz. Geçmiş olan yıllarda güzel ve verimli projelerimizi hayata geçirdik. İnşallah, 2025 yılında en verimli şekilde şehrimizi altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata her alanda kalkındırabilmek için çalışacağız” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ