Elazığ’da termometreler eksiyi gösterdi, buz sarkıtları oluştu

Elazığ’da termometreler eksiyi gösterdi, buz sarkıtları oluştu

Genel 21.02.2025 13:29:17 0
Elazığ’da termometreler eksiyi gösterdi, buz sarkıtları oluştu
Tarih: 21.02.2025 13:29
Kar yağışının ardından dondurucu soğukların yaşandığı Elazığ’da hava sıcaklığı eksi 9 dereceye kadar düştü. Kentte bulunan çatılarda buz sarkıtları oluştu.
Elazığ’da kar yağışı yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Gece saatlerinde etkili olmaya başlayan dondurucu soğuk, sabahın erken saatlerinde de devam etti. Hava sıcaklığının eksi 9 dereceyi gösterdiği Elazığ’da kuru soğuk ve ayazın da etkisiyle çatılarda buz sarkıtları oluştu.
Kar yağışı sonrası hava sıcaklığının düştüğünü ifade eden vatandaşlardan Fethi Ahmet Bozkurt, "Şehrimizde kar yağışı ve fırtına etkili oldu. Elazığ’ımıza, güzel karlar yağmış. Yağış, bereketli oldu. Vatandaşlarımız buza karşı dikkat etsinler. Buz var, sıkıntılar oluşabilir. Duvar kenarlarında fazla gezmesinler. Muhakkak yağışların bereketi artacaktır. Yağmurlar yağsın, inşallah ülkemize hayırlı ve bereketli olur" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem