Elazığ’da eşini öldüren sanığın duruşması ertelendi

Elazığ’da eşini öldüren sanığın duruşması ertelendi

Asayiş 11.07.2024 16:24:29 0
Elazığ’da eşini öldüren sanığın duruşması ertelendi
Tarih: 11.07.2024 16:24 Güncelleme: 11.07.2024 16:24
Elazığ’da eşini özel bir hastanenin bahçesinde silahla vuran şahsın duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
Olay, 8 Şubat 2024 tarihinde Elazığ Medikal Hospital arkası Onkoloji Merkezi girişinde meydana gelmişti. Hastanede fizyoterapist teknikeri olarak görev yapan Burcu Demir (32), ocak ayında resmi nikah yaptığı eşi uzman çavuş ile bahçede konuşmaya başladı. Ardından ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Murat Coşansel belinden çıkardığı tabanca ile Demir’e peş peşe ateş ederek eşini öldürdü. Olayın ardından yakalanarak gözaltına alınan zanlı tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Geçtiğimiz aylarda ilk duruşması yapılan davanın Elazığ 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci duruşması görüldü. Duruşmaya ‘kasten öldürme’ suçundan yargılanan tutuklu sanık Murat Coşansel SEGBİS ile katılırken, öldürülen kadın Burcu Demir’in annesi ve babası mahkemede hazır bulundu.

‘Sinop’tan gelerek kızımı benden canice aldı’
Mahkeme salonunda konuşan Burcu Demir’in babası, ’’Her anne baba evladının huzurlu ve mutlu olmasını ister. Kızımızı geri getiremiyoruz. Bu şahıs Sinop’tan çıkıp kasten bilerek ve canice gelerek evladımı benden aldı. Bu şahıs evladımı benden alıp kara toprağa gömdü. Dosyalarda gördüğümüz kadarıyla kızımı devletin kendisine vermiş olduğu silahla katletti. Şahıs beni arayarak hakaretler ve küfürler ediyordu” dedi.
Öldürülen kadının annesi Songül Demir, ’’Kızım istediği için biz çocuğu kabul ettik. Kızım bana ayrılacağını söyledi. Bizim çocuğu istememizin sebebi, davranışları ve tavırlarından kaynaklıydı. Kızım zaten ayrılacaktı ama maalesef bu durum yaşandı. Şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.
Duruşmaya SEGBİS ile katılan tutuklu sanık Murat Coşansel, “Tutukluluk haline diyeceğim bir şey yok. Ben savunmamı mahkemede yapmak istiyorum” cümlelerini kullandı.
Mahkeme heyeti zanlı, tanık ve avukatları dinlemelerinin ardından, dosyadaki eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ