Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi

Van Spor 14.10.2024 16:53:23 0
Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi
Tarih: 14.10.2024 16:53 Güncelleme: 14.10.2024 16:53
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapması ve farkındalık oluşturulması için her yıl ortaklaşa düzenlenen ’Amatör Spor Haftası’ müsabakaları bu yıl da yoğun katılımla düzenlenerek sona erdi.
Amatör Spor Haftası, kortej yürüyüşü ile 7 Ekim saat 17.00’ da sporcular, veliler, antrenörler, il müdürlüğü personeli, şube müdürleri, hizmet müdürleri ve spor taban birlikleri eşliğinde başladı. Ardından 4 branşta yapılan müsabakalar ile 13 Ekim Pazar günü sona erdi.
Tüm yurtta olduğu gibi Elazığ’da 7 - 11 Ekim tarihleri arasında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde Amatör Spor Haftası il nirinciliği müsabakaları düzenlendi. Badminton, atıcılık, atletizm ve cimnastik branşlarında gerçekleştirilen çeşitli etkinlik ve organizasyonlara toplam 548 sporcu katılım sağladı. Amatör Spor Haftası, dereceye giren sporculara kupa ve madalya takdimi yapılarak son buldu.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Amatör Spor Haftasında ülkemizde spor bilinci ve kültürünün oluşturulması bu konuda daha bilinçli bir toplum yapısı elde etmek amacı ile sporcular, antrenörler ve velilerimiz ile bir araya geldik. Amatör spor, yalnızca bir hobi değil aynı zamanda sağlıklı yaşamın, disiplinin ve dayanışmanın bir sembolüdür. Bu hafta, sporun birleştirici gücünü hissetmek ve her birey için ulaşılabilir olduğunu göstermek adına bizlere önemli bir fırsat sağlıyor. Vatandaşlarımızın sporla buluşması, sağlıklı yaşam alışkınlıklarını benimsemesi, bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Düzenlenen müsabakalar kapsamında derece alan tüm sporcularımızı tebrik ederim ” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Gençlerbirliği U-16’da bölge şampiyonu oldu


Van Spor

Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Erzincan’da başladı


Van Spor

Diyadin’de geleceğin sporcuları keşfediliyor


Van Spor

Türkiye’nin en uzun parkurunda kürekler milli takım için çekiliyor


Van Spor

Elazığspor, kulüp lisansı almaya hak kazandı


Van Spor

Yeşilay Türkiye Rafting Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları başladı


Van Spor

Kars 36 Spor U16 Takımı Türkiye Şampiyonası için Bingöl yolunda


Van Spor

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ