Elazığ zabıtasından bayram öncesi sıkı denetim

Elazığ zabıtasından bayram öncesi sıkı denetim

Genel 12.06.2024 11:41:08 0
Elazığ zabıtasından bayram öncesi sıkı denetim
Tarih: 12.06.2024 11:41
Elazığ’da zabıta ekipleri, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimlerini artırdı.
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından halk sağlığının korunması amacı doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi kent genelinde şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetim gerçekleştirildi. İşletmeler, temizlik ve hijyen şartları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama şartları açısından titiz bir denetimden geçirildi. Zabıta ekiplerinin ayrıca bayram süresince herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için de kurban satış ve kesim noktalarında denetimlerini aralıksız sürdüreceği bildirildi.
Ekiplere teşekkür eden esnaflardan Cemal Altunhan, “Ekipler her zaman gelip soruyor. Her işletmenin denetlenmesi gerekiyor. Her çeşit insan var. İşi sağlam yapan da yapmayan da var. Zabıta ekipleri gelip kontrol yaptı. Her tarafa baktılar, fiyatları sordular" dedi.
Bayram öncesi ekiplerin kendilerini denetlediğini aktaran esnaf Mahmut Polat ise “Üretim yerlerini denetlediler. Fiyat etiketlerine baktılar. Denetimlerinin daha ileriki günlerde de devam etmesini diliyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem