Elazığ TSO Başkanı Alan, FHGC yönetimiyle bir araya geldi

Elazığ TSO Başkanı Alan, FHGC yönetimiyle bir araya geldi

Genel 31.05.2024 17:21:01 0
Elazığ TSO Başkanı Alan, FHGC yönetimiyle bir araya geldi
Tarih: 31.05.2024 17:21
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni (FHGC) ziyaret etti.
Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, 26 Ocak’ta kongresini gerçekleştirerek göreve gelen FHGC yönetimini ziyaret etti. FHGC Başkanı Serkan Gürtürk ve yönetim kuruluyla bir araya gelen Alan, yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetleri dile getiren Gürtük ise cemiyet ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini dile getiren Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, “Kendilerine bir telefon kadar yakın olacağım. Elazığ’ın sorunları ve problemleriyle ilgili iş ve basın dünyası bir arada olduktan sonra çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok. Başkan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Serkan Gürtürk ise “İdris başkanımız ile her platformda birlikte çalışmaya hazırız. Kendisi göreve geldiği ilk günden bu güne başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Bu çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. Şehrin sorun ve sıkıntılarını çözüm aşamasına kavuşturacağız. El birliği ile şehrimizi daha iyi bir noktaya taşıyacağımızı ümit ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem