Elazığ TSO, Antalya YÖREX Fuarında

Elazığ TSO, Antalya YÖREX Fuarında

Kültür Sanat 9.10.2024 17:00:50 0
Elazığ TSO, Antalya YÖREX Fuarında
Tarih: 09.10.2024 17:00 Güncelleme: 09.10.2024 17:00
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya YÖREX Fuarına katıldı.
Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’in açılışı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve eski Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Aralarında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının da bulunduğu 400’ün üzerinde katılımcı ile Anadolu’nun yöresel ürünleri fuarda ziyaretçileriyle buluşuyor.
Fuarın açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, coğrafi işaret tescil belgesi almış ürünlerin yüzde 45’ine yakının oda ve borsalar sayesinde olduğunu kaydetti. Fuarda coğrafi işaret almış yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantla katılan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ilgi odağı oldu.
YÖREX Fuarına güçlü bir ekip ve görselliği ile ilgi odağı olan bir stantla katıldıklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ’’İlimizin ekonomik kalkınmasının önemli bir adımı olan yöresel ürünlerimizin üretimi, işlenmesi, paketlenmesi ve markalaşması adına öncül çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ETAK) projemizle başta Baskil kayısımız olmak üzere coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıtmak adına fuarlara katılım sağlıyoruz. Bu kapsamda bu yıl 13’üncüsü yapılan Antalya YÖREX Fuarına da ilimiz adına katılarak ürünlerimizin tanıtımına katkıda bulunduk. Standımızı başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve eski Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere çok sayıda davetli, oda ve borsa başkanlarımız, bürokratlarımız ve hemşerilerimiz ziyaret ederek olumlu düşünce ve takdirlerini ilettiler. Şehrin tanıtımı ve ürünlerimizin markalaşma sürecine katkılarımız bundan sonra da devam edecek. Fuar, 13 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini kabul edecek. Ben bu vesileyle Antalya ve civar illerde ikamet eden hemşerilerimizi standımıza davet ediyorum’’ dedi.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: elazığ tso antalya yörex fuarında
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ