Elazığ-Pertek feribotlarında bayram yoğunluğu

Elazığ-Pertek feribotlarında bayram yoğunluğu

Genel 12.04.2024 11:05:51 0
Elazığ-Pertek feribotlarında bayram yoğunluğu
Tarih: 12.04.2024 11:05 Güncelleme: 12.04.2024 11:05
Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Elazığ’dan başta Tunceli, Erzincan ve çevre illere gitmek için soluğu iskelede aldı. Elazığ-Pertek feribotlarında metrelerce araç kuyruğu oluşurken vatandaşlar köprünün bir an önce yapılmasını talep etti.
Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde Elazığ’da bulunan yerli ve yabancı turistler, Elazığ-Pertek feribot iskelesine akın etti. 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler başta Tunceli ile Erzincan olmak üzere Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesine gitmek isteyince iskelede uzun araç kuyrukları oluştu. Sırayla feribota bindirilen araçlar, Keban Baraj Gölü üzerinden Tunceli’nin Pertek ilçesine geçiriliyor. O anlar dron ile görüntülenirken, vatandaşlar Pertek köprüsünün yapılmasını talep etti.

Elazığ-Pertek feribot iskelesinde olduklarını aktaran Serdal Aslan, “Burada bayramda ve yaz sezonunda bir kilometreyi geçecek araç kuyrukları oluşuyor. Burada bu sezonlarda çok sıkıntılı süreç geçiyoruz. Feribotların hepsi yoğunluğu atlatabilmek için hep birlikte çalışıyor ama yine de tamamen o yoğunluğu atlatamıyor. İnsanlar burada mağdur olarak geri dönüp alternatif yolları kullanmak zorunda kalıyorlar. Buraya bir köprü istiyoruz. Trabzon’a Erzincan’a giden vatandaşlar var. Mutlak ve mutlak bu insanların köprü ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. İnsanlar burada mağdur oluyor” dedi.
Burada bir trafik sıkıntı yaşadıklarını belirten Önder Altaş, “Tatilin de etkisinin olmasıyla birlikte Elazığ ve Tunceli için çok sıkıntılı bir trafik yoğunluğu var. Yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz. Yarım saattir burada feribot sırası bekliyorum biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ