Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor

Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor

Van Spor 10.02.2023 14:01:29 0
Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor
Tarih: 10.02.2023 14:01 Güncelleme: 10.02.2023 14:01
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lojistik merkezi yapılan Elazığ Gençlik Merkezi’nde depremzedeler için ummalı bir çalışma yapılıyor.
Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerdeki depremzedelerin yaralarını bir nebzede olsa sarmak için Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan şube müdürleri, personelleri ve gönüllüleriyle canla başla çalışıyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremdeki tüm depremzedeler için çalışmalar zaman kaybetmeden ve hız kesmeden sürüyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu süreçte bakanlık tarafından ‘Lojistik Koordinasyon Merkezi’ yapıldı. Bingöl, Muş, Van ve Elazığ illerinin il müdürlükleri hazırladıkları toplam 10 yardım tırını Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş Hatay ve Diyarbakır’a sevk etti. Adıyaman ve Malatya illerine gençlik liderleri, gönüllü gençler, farklı kadro ve pozisyonlarda çalışmakta olan personeller görevlendirilerek depremzedelere yardım eli uzatıldı.


Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremler nedeniyle 10 ilimizde büyük yıkımlar olmuştur. Depremin ilk saatinden itibaren gerek yurtlarımızda gerek tesislerimizde gerekse idari kısımda görev yapan personellerimiz ile öğrenci kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza kusursuz bir şekilde ev sahipliği yapılmakta. Bu vesile ile yurt müdürlüklerimizde görev yapan idareci ve çalışanlarımıza, ayrıca tesislerimizde görevlerini icra eden tesis amirlerimiz ile tesis çalışanlarımıza ve idari kısımda görevlerini eksiksiz şekilde yerine getiren arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Depremin ilk anından itibaren çevre illerimize ivedi şekilde lazım olan malzemelerin tedarik edilip nakledilmesinde görev alan idareci ve şoför arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bakanlığımız tarafından ‘Lojistik Üs’ olarak belirlenen il müdürlüğümüz koordinesinde şimdiye kadar; Malatya’ya 4 tır, Adıyaman’a 4 tır, Hatay’a 1 tır, Kahramanmaraş’a 1 tır, olmak üzere toplam 10 tır yardım malzemesi gönderilmiştir. Bu vesile ile geçmişte olduğu gibi şimdi de birbirimize sıkı sıkıya sarılarak bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Gelinen noktada ilk günden beri özveri ve vicdani olarak görev yapan ve yapacak olan personellerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Rabbim bizleri afetlerden korusun. Allah’a emanet olun ” denildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ