Elazığ Belediyesinden ücretsiz yaz spor kursları

Elazığ Belediyesinden ücretsiz yaz spor kursları

Spor 14.06.2024 12:10:10 0
Elazığ Belediyesinden ücretsiz yaz spor kursları
Tarih: 14.06.2024 12:10
Elazığ Belediyesinin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.
Elazığ Belediyesi, çocukları spora yönlendirmek, kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak ve gelişimlerine katkı sunmak amacıyla yüzme, basketbol, voleybol, futbol ve boks branşlarında ücretsiz yaz spor okulları kursu başlatacak. Kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak. Diğer yıllardan farklı olarak bu dönem boks branşında da eğitimlerin verileceği kurslarda 8-13 yaş aralığında pazartesi, çarşamba, cuma günleri basketbol, 8-13 yaş aralığında pazar günü hariç haftanın her günü futbol, 6-12 yaş aralığında çarşamba ve cuma günleri yüzme, 10-14 yaş aralığında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri voleybol, 8-14 yaş aralığında pazartesi, çarşamba, cuma günleri boks kursu gerçekleştirilecek.
Forma ve şortun hediye edileceği kurslar, 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Yaz spor okullarına kayıt olmak isteyen çocuklardan, kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf istenecek ve başvurular Kültür Park spor tesisleri kulüp binasında alınacak.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem