Elazığ Belediyesinden öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı

Elazığ Belediyesinden öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı

Eğitim 7.06.2024 11:53:22 0
Elazığ Belediyesinden öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı
Tarih: 07.06.2024 11:53
Elazığ Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkanı sunacak.
Gençlerin eğitimlerine katkıda bulunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli yatırımlar ve hizmetler sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi, 8 ve 9 Haziranda yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlayacak.
8 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2024-YKS 1. oturum (TYT) ile 9 Haziran Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2024-YKS 2. oturum (AYT) sınavlarına girecek öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarında herhangi bir sorun yaşamamaları için Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirler alınırken, iki gün boyunca öğrenciler toplu taşıma hizmetinden ücretsiz olarak faydalanacak.

Ek otobüs seferleri de düzenlenecek
Ücretsiz ulaşım hizmetinden sınav giriş belgesini gösteren tüm öğrenciler, cumartesi günü 08.00-19.00 saatleri arasında, pazar günü ise 08.00-14.00 saatleri arasında yararlanabilecek. Düzenleme doğrultusunda ayrıca yoğunluğun yaşanabileceği güzergahlarla otobüs güzergâhında yer almayan sınav merkezlerine ek otobüs seferleri de düzenlenecek.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem