Tarih: 26.06.2025 13:01
Elazığ Belediyesinden kürsübaşı etkinliği
Elazığ Belediyesi tarafından Hoca Hasan Hamam Müzesi teras alanında düzenlenen kürsübaşı dinletisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen turizm yatırımlarıyla güçlenen tarih ve medeniyetler merkezi Harput, yaz aylarında ziyaretçilerini kürsübaşı dinletileriyle ağırlıyor. Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında çarşamba ve cumartesi günleri Harput’ta gerçekleştirilecek kürsübaşı dinletileri başladı. Hoca Hasan Hamam Müzesi teras alanında, Elazığ Belediyesi kürsübaşı ekibi tarafından sunulan kürsübaşı etkinliğine vatandaşlar aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar; Harput’un muhteşem atmosferinde eşsiz Harput musikisi eşliğinde keyifli vakit geçirirken, düzenlenen organizasyondan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında çarşamba ve cumartesi günleri Harput Hoca Hasan Hamam Müzesi teras alanında kürsübaşı etkinliği, salı ve perşembe günleri Kültür Park Amfitiyatro sahnesinde konserler ve pazartesi günleri de şehrin farklı mahallelerinde mehteran konserleri düzenlenecek. Çocukları, sanat ve tiyatro ile buluşturmak adına da her cumartesi şehrin farklı mahallelerinde Gezici Tiyatro Şenliği düzenlenecek. Düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm halkımız davetidir’’ denildi.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —