Elazığ Belediyesi Yeni Mahalle’de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Yeni Mahalle’de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Genel 17.05.2025 13:00:59 0
Elazığ Belediyesi Yeni Mahalle’de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor
Tarih: 17.05.2025 13:00 Güncelleme: 17.05.2025 13:00
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından kent genelinde başlatılan asfaltlama hamlesi kapsamında, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan Yeni Mahalle Tahsildar Kasım Yıldız Sokak, Su Yolu Sokak ve Abdullahpaşa minibüs hattı güzergahı Mimar Faruk Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarına başlandı.
Elazığ Belediyesi tarafından şehrin geleceğine yönelik en büyük yatırım olan altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan bölgelerde başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen asfalt yenileme çalışmaları kapsamında, Yeni Mahalle, Tahsildar Kasım Yıldız Sokak, Su Yolu Sokak ve Abdullahpaşa minibüs hattı güzergahı Mimar Faruk Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarına başlandı.
Altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturarak üstyapısı ile de güçlü ve konforlu bir şehir inşa edilmesi hedefi ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında freze makinesiyle eski ve kullanım ömrünü tamamlamış asfalt kazınarak kaldırıyor. Ardından, finişer ile sıcak asfalt serimi gerçekleştirilerek yol yüzeyi modern ve dayanıklı hale getiriliyor. Yürütülen çalışmalarda kamyon, kepçe, greyder, silindir ve asfalt serim ekipmanları gibi birçok iş makinesi aktif olarak kullanılıyor. Ekiplerin yoğun mesai harcadığı çalışmaların ardından ulaşım güvenliğinin ve sürüş konforunun artırılması amaçlanıyor.

Asfaltlama hamlesi şehrin dört bir yanında eş zamanlı olarak sürdürülüyor
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kent genelinde başlatılan asfaltlama hamlesinin şehrin dört bir yanında eş zamanlı olarak sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada, "Yapılan üstyapı çalışmaları sayesinde, yollarımızın dayanıklılığı artırılarak hem araç trafiği daha düzenli hale getiriliyor hem de hemşehrilerimiz için ulaşım daha konforlu bir seviyeye taşınıyor" denildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ