Elazığ Belediyesi 3. yazarlık atölyesi başladı

Elazığ Belediyesi 3. yazarlık atölyesi başladı

Eğitim 6.02.2025 17:46:32 0
Elazığ Belediyesi 3. yazarlık atölyesi başladı
Tarih: 06.02.2025 17:46 Güncelleme: 06.02.2025 17:46
Elazığ Belediyesi, düzenlediği 3. yazarlık atölyesinde katılımcıları ağırlamaya başladı. Katılımcılar, dört hafta boyunca yazma tekniklerini öğrenip, edebiyatın farklı türlerini keşfedecek.
Sosyal ve kültürel projelerin en güzel örneklerini sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi, yazarlık konusunda kendini geliştirmek isteyenlere yönelik eğitimlerin verildiği 3. yazarlık atölyesini başlattı. Eğitimlerin ilk gününde Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı ve İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner Namlı, program boyunca yazma tekniklerini öğrenecek ve edebiyatın farklı türlerini keşfedecek olan katılımcılara önemli bilgiler verdi. Doç. Dr. Namlı, Elazığ Belediyesinin katkıları ile okuma ve yazma kültürünün zenginleştirilmesine imkân sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.
Programa katılan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu da Elazığ Belediyesinin bu tür projelerinin artarak devam ettiğini belirterek, "Yazarlık atölyesi projemizde ilk andan itibaren beraber olduğumuz ve emeği geçen Türkiye Yazarlar Birliğine, Elazığ Şubesine, böyle bir projenin hayat bulmasında emek sarf eden TYB’nin kıymetli hocalarına, şehrimizin sanat, edebiyat ve kültür hayatına katkıda bulunacak olan katılımcılarımıza katkı sundukları için çok teşekkür ediyoruz. Elazığ’ımızın Harput’tan gelen kadim bir kültürü ve geçmişi bulunuyor. Bizler de o eşsiz Harput kültürünün devamını sağlayarak bu köklü kültür, sanat ve edebiyat doğrultusunda kıymetli katılımcılarımızın bütün teknik bilgi ve becerileri kazanacak olmasını çok önemsiyoruz. Bu projenin çok başarılı olacağına inanıyorum. Bilindiği üzere Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın talimatları ile şehrimizde 27. Uluslararası Hazar Şiir Akşamlarını Elazığ Belediyesinin organizasyonu ile düzenledik. Bu organizasyonda ulusal ve uluslararası önemli şair ve yazarların yanı sıra yeni ve genç şairlerimize de yer verdik. Buradaki katılımcılarımızın da ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Elazığ’ımızı temsil edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ